To je to što me zanima!

Teško stradao na putu na kviz, HRT ga "otkantao"

Domagoj Škegro je koordinatorici kviza rekao da je u bolnici, a ona ga je pozdravila i poklopila slušalicu. On je očekivao samo malo ljudskosti
Vidi originalni članak

Domagoj Škegro (39) iz Splita 18. svibnja je krenuo u Zagreb na snimanje kviza “1 protiv 100”. Njegova prijateljica kod Gračaca je izgubila kontrolu nad vozilom i sletjeli su s ceste. Završio je na neurokirurgiji zadarske bolnice s prsnutim lumbalnim kralješkom i tri slomljena rebra, gotovo nepokretan.
- Sljedećeg jutra u devet me nazvala ta neka Julija, koordinatorica kviza, i pitala dolazim li na snimanje. Odgovorio sam da ne mogu doći jer sam na putu prema Zagrebu teško stradao u prometnoj nesreći i u bolnici sam. Ona mi je na to rekla: 'Oh, ja sam mislila da ste možda zaspali! Onda ništa, 'đenja!’, i poklopila slušalicu. Osjećao sam se tako jadno. Nisam očekivao da mi ponude novi termin za snimanje, ali sam, u situaciji kad nisam znao hoću li ikad više hodati, očekivao  barem malo ljudskosti  - kaže Domagoj Škegro, inače kvizoman koji je pobijedio u “Najslabijoj karici” i “Milijunašu”.  Ne zna bi li više došao u “1 protiv 100”.  Glasnogovornik HTV-a je Slobodnoj Dalmaciji poslao mail u kojem piše kako je uputio ispriku Škegri, uz želju da se što prije oporavi. Škegro tvrdi da ništa slično nije dobio.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • svi_smo_doma 02.06.2009.

    A sto je trebala, posjetiti ga u bolnici?! Kad se netko od vas razboli, dolazi vam sef u posjetu? Aha, sigurno...

  • sablja 02.06.2009.

    Pitanje je kako je zapravo sve bilo. Što je tko rekao, a što tko razumio. A ako mu je naknadno poslana isprika i želja za brzim ozdravljenjem onda mislim da je učinjeno ono što se u takvim slučajevima očekuje.

  • black_girl 02.06.2009.

    Bože Dragi kakvi su to gadovi bez ikakvog suosječanja,znala sam da htv ne valja ali ovo je previše i za njih

Komentiraj...
Vidi sve komentare