To je to što me zanima!

Tess je teško naći dizajnere: 'Muž voli trgati rublje s mene'

Talijanski Vogue je Tess Holliday proglasio jednom od šest najutjecajnijih velikih modela u svijetu prije pet godina. Ona kaže kako su je zbog debljine djeca često maltretirala u djetinjstvu
Vidi originalni članak

Amerikanka Tess Holliday (32) kritičarima je 'začepila usta' još 2015. nakon što je potpisala ugovor za jednu od najjačih modnih agencija i postala najdeblja profesionalna manekenka u modnom biznisu. Ovih dana uživa na godišnjem odmoru s mužem, poduzetnikom Nickom Hollidayjem (37) u kalifornijskom gradu Palm Springsu

- Proveli smo pola našeg odmora ležeći okolo i ne radeći ništa i bilo je savršeno, pohvalila se Tess. Dodala je da je bila u tako divnom hotelu da ga ni u jednom trenutku nije napuštala.

Plus size manekenka dala je naslutiti kako nije nedostajalo strasti između nje i Nicka. 

- Donje rublje nije dugo ostalo na meni, ali svejedno je slatko - napisala je Tess pokraj fotografije na kojoj pozira u čipkastom bodiju. Time se fanovima pohvalila kako muž voli brzo skidati i trgati rublje s nje. Nick je pokazao da je ponosan na svoju dragu pa je objavio fotografiju na kojoj se vidi kako izgleda zaslon njegovog mobitela. Na njemu se nalaze Tessine fotografije sprijeda i straga, a na jednoj od njih piše 'stisni home kako bi otključao' taman na njezinom intimnom području što je Nickove prijatelje nasmijalo. 

- Ako tvoj partner nije sada ponosan na tebe upravo sada, ne pet godina i 18 kila ranije, nego baš danas, ne zaslužuje tvoje vrijeme i pozornost - napisao je poduzetnik uz fotografiju plus size manekenke. Tess je istaknula kako nijednu od dvije fotografije nije uređivala i zahvalila se obožavateljima što su joj dali snage da napravi seksi slike za svog muža. 

- To mi je podignulo samopouzdanje. Preporučujem da to i vi učinite, bilo u donjem rublju ili skroz obučeni. Pomoći će vam - rekla je plus size manekenka. Tess i njezin muž tvrde da žele 'podići pozitivnost' kod ljudi kako bi se dobro osjećali u svom tijelu. Supružnici imaju sina Bowieja Junipera (2), a plus size manekenka je javno progovorila o postporođajnoj depresiji. 

- Bilo je teško. Imala sam ekstreman slučaj depresije te sam se jedno vrijeme osjećala jako izolirano i preplavljeno osjećajima - istaknula je Tess koja iz prijašnje veze ima sina Ryleea (11). Kaže da je teško odgajati sinove koji imaju tako veliku razliku u godinama no preko interneta se savjetuje sa drugim majkama. 

- To mi je jako pomoglo. Jedna od majki mi je preporučila da Bowieja upišem na znakovni jezik da bi se riješio izljeva bijesa koje ima jer ne zna reći što želi - objasnila je plus size manekenka. 

Tess se požalila i kako joj je teško naći dizajnere koji bi joj dali da nosi njihovu odjeću, a često joj uopće ne odgovaraju na pozive.

- Moja stilistica Megan je pokušala kontaktirati neke dizajnere no puno njih mi čak ni ne odgovori - kaže. 

Kroz djetinjstvo su je često, kako tvrdi, maltretirali zbog debljine, a bullying se nastavio i kasnije. Talijanski Vogue proglasio ju je prije pet godina jednom od šest najutjecajnijih velikih modela u svijetu.

Budite seksi: Ovo su vježbe za savršeni trbuh

Idi na 24sata

Komentari 190

  • Jersey 29.03.2018.

    Ova kad zaljulja dobiš morsku bolest 😁

  • Jersey 29.03.2018.

    Gica prasica 😁

  • domo 28.03.2018.

    Taj mora biti u gadnoj formi da uspije sve potrgati

Komentiraj...
Vidi sve komentare