To je to što me zanima!

Tessa: Nije bilo seksa od dvije minute s Vedranom

Tessa demantira da je bila intimna s Vedranom. Prvo će otići staviti nokte i ekstenzije. Martina će otići u mahnitu kupnju i obnoviti cijelu garderobu
Vidi originalni članak

Nakon 99 dana iz BB kuće izašle su Martina Vlahinić (23) i Tessa Hapčo (18). Prvu noć u vanjskom svijetu provele su na partyju u klubu Saloon. Pridružili su im se gotovo svi bivši stanari. Tessa ispala je iz showa nakon 30-minutnoga glasovanja gledatelja. 
- Kad sam izlazila prema vratima kuće, mislila sam da ću se onesvijestiti. Sve je nestalo kad sam vidjela sve ljude vani, mamu i tatu - vesela je bila Tessa, koja nikom od stanara nije ništa zamjerila. Kad se vrati u Senj, prvo će staviti ekstenzije i urediti nokte. Nedostajat će joj, kaže, Vedran.
- Nije bilo seksa. Baš nikakvog! Vedranova priča dečkima o dvominutnom seksu je zezancija - smijala se Tessa, koja je Vedranu obećala da će se “seksati vani”.
- To je isto bila zezancija. On i ja smo imali poseban odnos. Treba ti takva osoba kad si zatvoren u kući tri mjeseca. Izmjenjivali smo nježnosti, ali samo nježnosti. Kad izađe, otići ću s njim na kavu. Ali ako i bude što, bit će daleko od kamera - ispričala je Tessa. 
Martina je bila pomalo tužna što je izašla, ali se brzo navikla.
- Jedva čekam sutra ići u šoping. Obnovit ću se od glave do pete - ispričala je Martina, koju je pogodila Krešina nominacija.
- Smatrala sam ga mlađim bratom i ne bih ga nikad nominirala. Ali nema veze - zaključila je uzbuđena Dubrovkinja.
U finale showa ušli su Maja-Paola, Arsen, Vedran i Krešo. Fond glavne nagrade je 1,015.000 kuna.

STISKAVAC MAJE-PAOLE I ARSENA
Nakon što su iz kuće ispale Tessa i Martina, stanari su se bacili na ispijanje piva i jedenje sendviča. Osim Maja-Paole, koja je jela Raffaello. Potom je senzualno zaplesala s Arsenom.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • HellbAni_1 16.12.2007.

    ne... ja sam se sevio unutra :) .. kako je zbunjena... sad svi znaju da mala lako daje., i to je to.. kaj sad izmislja :S

  • majana 16.12.2007.

    Nije bilo??? Stvarno??? E sad ću se naspavati.

  • maja1996 16.12.2007.

    Ja sam vidjela da su bili pod plahtom! Zar ona misli da smo svi slijepi? Ja sam glasala da izađe! I konačno je netko izašao tko mi nije simpatičan.... ( još samo da izađe Krešo biti će odlično) Martina mi je bila malo previše slobodna kao da je kamere ne gledaju npr.( raširi noge da joj se gaće vide, izbaci grudi i sl...) Vedran je odličan i pobijediti će! Veki,Veki!

Komentiraj...
Vidi sve komentare