To je to što me zanima!

Tetiana akrobacije izvodila na zapanjenoj žici od 6 milimetara: 'Pa ti se stvarno ničega ne bojiš'

Na žici je sjedila i na stolici, a zbog njezinog spektakularnog nastupa iz publike su se neprestano čuli uzvici i gromoglasan pljesak. Dok je Martina držala dah, Maja joj je pljeskala
Vidi originalni članak

Tetiana Kundyk (36), neustrašiva plesačica na žici, nastupima na audiciji i u polufinalu oduševila je žiri i publiku. Naime, atraktivna akrobatkinja s audicije u polufinale plasirala se direktno nakon što je član žirija Davor Bilman (46) pritisnuo zlatni gumb. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Ukrajinka s engleskom adresom pokazala je spektakularno umijeće balansiranja na žici. Za finale je Tetiana u svoju koreografiju objedinila ples na svili i balansiranje na šest milimetarskoj žici na kojoj je pri kraju nastupa gorio plamen.

POSLALA SNAŽNU PORUKU Gladijatorica Siena nastupom zadivila Maju: 'Dala bih sve na svijetu za jedan dan tvog tijela'

- Jako sam sretan, a malo bih pohvalio i sebe što sam je odabrao. Svi smo rekli da je nemoguće nešto nadograditi, no ovo je za mene bila nadogradnja. Nadam se da smo ti i mi pomogli, ako jesmo, drago mi je - rekao je Davor koji je izrazio veliki ponos svojim zlatnim gumbom.

- Kada bi se ona našla u masi performera istog znanja, ona bi se istaknula - komentirala je Martina.

Na izboru zlatnog gumba Bilmanu je čestitala Maja koja je Tetiani poručila da je ovim nastupom pomela pozornicu te dodala:

- Ono što mi je prvo palo na pamet i prvi i drugi i treći put kad sam te gledala je, bože, ova žena je neustrašiva. Na stranu sav talent koji imaš, ali ti se stvarno ničeg ne bojiš. 

SLAVONAC U 'SUPERTALENTU' Fabijan otpjevao 'Sve poštivam svoje uživam' i podijelio čvarke: 'Tvoj šarm je uvijek genijalan'

- Ti si stvarno jedna posebna umjetnica koja nas je navikla na svašta, ali ovo nismo očekivali i svi smo osim Bilmana vrištali. Lakoća s kojom ti to sve radiš je nešto neopisivo. Divim ti se i divno te gledati - za kraj je rekao Janko.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Demetra ⚜ 20.12.2021.

    A žica je i dalje zapanjena! Od čega se zapanjila, da mi je znati! 😂 😂 😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare