Show

Komentari 0

Fabijan otpjevao 'Sve poštivam svoje uživam' i podijelio čvarke: 'Tvoj šarm je uvijek genijalan'

Fabijan otpjevao 'Sve poštivam svoje uživam' i podijelio čvarke: 'Tvoj šarm je uvijek genijalan'

Ovaj mladi obožavatelj slavonske tradicije svojom je veselom izvedbom zabavio članove žirija koji nisu mogli ostati imuni na njegov šarm ni na audiciji, polufinalu, ali ni u velikom finalu

Fabijan Kovačević (12) izvedbom pjesme 'Inati se Slavonijo' Krunoslava Kiće Slabinca u polufinalu showa oduševio je publiku i žiri. Nije niti malo drukčije bilo u velikom finalu za koji je otpjevao pjesmu koju je, kako kaže, posvetio svim Hrvatima.

POGLEDAJTE VIDEO:

On Slavoniju nosi u srcu, a show mu je pomogao da na velikoj pozornici ljubav prema rodnom kraju pokaže cijeloj Hrvatskoj, za finale je izabrao pjesmu 'Sve poštivam, svoje uživam', a nakon njegova nastupa nitko u žiriju i publici nije mogao skinuti osmijeh s lica.

- Kao što pjesma kaže 'tuđe poštivam, svoje uživam' tako da i mi trebamo uživati jer vjerujem da ovo nema priliku ni jedan svjetski Supertalent vidjeti nego samo Hrvatski i u tome treba uživati jer smo po tome posebni - rekao je Davor kojega su oduševile Fabijanova energija i karizma.

- Daleko si najbolje otpjevao ovu pjesmu, potrudio si se i vidim da si vježbao. Tvoj šarm je uvijek genijalan, ne može biti loš. Sve je bilo super! - rekla je Maja i zatražila aplauz za Fabijana.

Martina je priznala da nije nikada prije čula ovu slavonsku pjesmu.

- Možda ne poznam pjesmu, ali jako dobro poznajem pravu hrvatsku tradiciju i upravo smo to danas vidjeli - rekla je.

- Ja kada tebe gledam, samo si zamišljam broj ljudi koji ćeš ti u svojoj dugoj karijeri uveseljavati. Divota - rekao mu je Janko.

Žiriju je pak najdraži trenutak došao nakon izvedbe i komentara kada je izvadio vrećicu čvaraka kao poklon voditeljima i žiriju.

Najčitaniji članci