To je to što me zanima!

Tetovaža za tatu Dinu: Ella je u spomen na oca tetovirala leđa

POSVETA Kći pokojnog kralja funka nacrtala je očevu omiljenu sliku na leđa. Ellina golema tetovaža predstavlja proces života i smrti. Dino je u njoj vidio reinkarnaciju
Vidi originalni članak

Pjevačica Ella Dvornik (23) svoje je Facebook prijatelje obradovala fotografijom svojih golih leđa na kojima se vidi nedovršena nova tetovaža.

- Prijatelj iz srednje škole nacrtao je sliku žene koja je visjela na zidu u sobi mojeg tate. On ju je jako volio jer je u njoj vidio simbol reinkarnacije, procesa života i smrti - objašnjava Ella.

Dodaje kako je za uspomenu na pokojnog oca ovih dana tetovirala tu sliku na leđima. Original slike je izgubila pa je majstor tetoviranja Xeno crtao prema fotografiji koju je Ella imala u mobitelu.

Kad bude gotova, tetovaža će biti u boji, a dodat će joj i crtež satova, neba te pustinja. 
Elli ovo nije prva tetovaža. S obje strane gornjeg dijela trbuha Ella ima istetovirane dvije zvijezde, a na donjem dijelu trbuha, kao i Angelina Jolie, latinsku izreku - “Što me hrani, uništava me”. Na leđima je istetovirala i znak s omota svojeg omiljenog benda Perfect Circle.

Idi na 24sata

Komentari 170

  • JureDejanović 04.05.2013.

    Ma malo je reći katastrofa ,ona se davno pozdravila sa zdravim razumom,u spomen na oca ma prevrnuo bi se u grobu da vidi našto liči ,doduše i on je bio neuračunjiv kao i ona

  • Zorba 01.05.2013.

    Ej vi iz 24 ure, umjesto da pisete o mladim i sposobnim ljudima, te njihovim dostignucima i stradanjima u ovoj prevarenoj i pokradenoj drzavi, vi prostor posvecujete spodobama poput ove tuke, sto sve skupa stvara neopisivu mucninu. A sto da ste zavirili malo dolje, jamcim vam da bi nasli jos koji tattoos, pa bi vam novina bila cool. Samo pitanje je kome je posvetila crtez u stidnim dlacicama...Svasta!

  • Zorba 01.05.2013.

    joj cedo tatino kako si brizna...Otac ti se u grobu okrece od tvoje paznje

Komentiraj...
Vidi sve komentare