To je to što me zanima!

'The Last of Us' je svjetski hit: Nakon samo dvije epizode već su najavili i drugu sezonu serije

Mnogi su izrazili svoje oduševljenje u komentarima. 'Ovo je genijalno, jedva čekam!', 'Tko zna što će se dogoditi u drugoj sezoni', 'Super', pisali su fanovi
Vidi originalni članak

Streaming servis HBO Max potvrdio je drugu sezonu hit serije 'The Last of Us'. Nije otkrio kada će stići, no fanovi je, sudeći po komentarima na društvenim mrežama, željno iščekuju.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Putovanje se nastavlja - napisali su, između ostalog, uz objavu.

Mnogi su izrazili svoje oduševljenje u komentarima. 'Ovo je genijalno, jedva čekam!', 'Tko zna što će se dogoditi u drugoj sezoni', 'Super', pisali su fanovi.

BRILJANTNA PREMIJERA Pogledali smo prvu epizodu serije The Last of Us napravljene po videoigri. Oduševila nas je

The Last of Us nastala je prema prema slavnoj istoimenoj PlayStation igri u kojoj se radnja odvija 20 godina nakon što je moderna civilizacija uništena uslijed pandemije koja je većinu ljudi pretvorila u neku vrstu zombija. Prva sezona sadrži devet epizoda. 

Joel, jedan od preživjelih, unajmljen je da prokrijumčari Ellie, 14-godišnju djevojčicu, iz surove karantene. Ono što započne kao manji zadatak pretvara se u brutalno, srceparajuće putovanje, jer oboje moraju proći kroz SAD i ovisiti jedno o drugome kako bi preživjeli.

U glavnim ulogama su Pedro Pascal kao Joel, Bella Ramsey kao Ellie, Gabriel Luna kao Tommy, Anna Torv kao Tess, Nico Parker kao Sarah, Murray Bartlett kao Frank, Nick Offerman kao Bill, Storm Reid kao Riley, Merle Dandridge kao Marlene, Jeffrey Pierce kao Perry, Lamar Johnson kao Henry, Keivonn Woodard kao Sam, Graham Greene kao Marlon, Elaine Miles kao Florence, Ashley Johnson i Troy Baker.

POGLEDAJTE 'SPOJ NA SLIJEPO': POSVAĐALI SE ZBOG DJECE  

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Gtgr 28.01.2023.

    Gledao sam prvu epizodu i mogu reći, kao čovjek koji je 35 godina kolekcionar filmova, da SKORO nisam gledao nešto ovako glupo i dosadno. Ako imate više od 25 godina, preskočite ovo...

  • Pink_Panther24 28.01.2023.

    najjaca igra ikad

  • kojajeura 28.01.2023.

    Nije woke i prema igrici ide, nema zasto biti losa

Komentiraj...
Vidi sve komentare