To je to što me zanima!

The National: U Hrvatsku smo zaljubljeni od prvog trenutka

Američki bend otvorio je prvo izdanje festivala SuperUho, time zaokruživši tri dana svojih nastupa u Šibeniku. Frontmen benda, Matt, kaže da im je tu uvijek zabavno
Vidi originalni članak

U Hrvatsku dolazimo od 2006. Mate Škugor je bio prvi koji nas je pozvao da nastupamo, bilo je to davno. Stalno nas je zvao da sviramo na različitim mjestima, mi smo se stalno vraćali. Doista nam je uvijek zabavno. Imali smo neke lude koncerte u Zagrebu, sad tu u Šibeniku i to kao da je evolucijski, kao da se razvijamo. Dugo ovdje dolazimo i zaljubljeni smo u ovo mjesto od prvog trenutka, izjavio je Matt Berninger (43), frontman The Nationala.

Američki bend The National otvorio je prvo izdanje festivala SuperUho, time zaokruživši tri dana svojih nastupa u Šibeniku. Nakon dva rasprodana koncerta na tvrđavi sv. Mihovila, bend iz Ohija preselio se na pristanište nekadašnje Tvornice elektroda i ferolegura ili TEF-u, još jednom raspametio svoje fanove.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • utrinek25 05.08.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare