To je to što me zanima!

'The Rock' na Havajima oženio 13 godina mlađu: 'Uzimam te'

Na fotografijama se vidi kako se Dwayne na vjenčanju bio odjeven u bijele hlače i raskopčanu košulju, s havajskim vijencem oko vrata, dok je mladenka ipak nosila dugu, bijelu vjenčanicu
Vidi originalni članak

Američki glumac i profesionalni hrvač Dwayne 'The Rock' Johnson (47)  na Instagramu profilu pohvalio se kako je ovog vikenda oženio svoju dugogodišnju djevojku Lauren Hashian (34).

- Uzimamo - napisao je uz objavu dviju fotki s vjenčanja koje su imali na Havajima. Na fotografijama se vidi kako se Dwayne na vjenčanju bio odjeven u bijele hlače i raskopčanu košulju, s havajskim vijencem oko vrata, dok je mladenka ipak nosila dugu, bijelu vjenčanicu.

Par se upoznao 2006. dok je Dwayne još bio u braku s prvom suprugom, Dany Garciom (50), s kojom ima kćer Simone Alexandri (18). Nakon razvoda 'prohodao' je s Lauren, a u međuvremenu su dobili kćeri Jasmine Liai (3) i Tianu (1). 

- Blagoslovljen sam i ponosan što sam donio još jednu snažnu curu na ovaj svijet - napisao je glumac uz sliku. Kaže kako je odrastao sa snažnim ženama punima ljubavi i da je njima okružen cijeli život, no sad kada je sudjelovao u porodu Tiane teško mu je izraziti novu razinu ljubavi, poštovanje i divljenje koje ima prema djevojci Lauren i svim mamama i ženama u svijetu. 

- Evo savjet mudrim džentlmenima. Kritično je biti uz svoju damu kada rađa, biti što veća potpora, držati ruke, noge, sve što možeš. No ako zaista želiš razumjeti jedan od najmoćnijih i osnovnih trenutaka koje ti život može ponuditi, gledaj kako ti se dijete rađa - istaknuo je 'The Rock'.

Dodao je kako takvo iskustvo mijenja život i da će poštovanje te divljenje prema ženi tada biti bezgranično. Obećao je trećoj kćeri, kao što je i njezinim starijim sestrama, kada su se tek rodile da će ju štititi, voditi i nasmijavati do kraja svog života. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 PRAVA NOĆNA MORA: Nitko ne želi biti u vezi s ovim horoskopskim znakom

Idi na 24sata

Komentari 10

  • mihaela1000 20.08.2019.

    Taj tip je tak dobar :) u svim pogledima hahahahha

  • 19.08.2019.

    vjenčanje iz snova na havajima i na kraju rastava

  • Behemot 19.08.2019.

    Ha ha, obrisani svi komentari osim od par šiparica :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare