To je to što me zanima!

The Rock pjevao kćerkici kako bi ju naučio da mora prati ruke

Prije nekoliko tjedana otkrili smo da je djeci zabavno dok im pjevate, a nauče da je pranje ruku zabavno. Mora vam se svidjeti početak videa u kojem mi Tia objašnjava da zašutim i krenem pjevati, napisao je uz video
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: 'The Rock' u blockbusterima zarađuje po 25 milijuna dolara

Američki glumac i profesionalni hrvač Dwayne Johnson (47), poznat pod nadimkom The Rock, na svom je Instagram profilu pokazao i svoju nježniju stranu. Objavio je video kako svoju kćerkicu Tiju (4) uči prati ruke.

POGLEDAJTE VIDEO:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Before my showers now, Baby Tia (mama mia) demands I sing the rap portion of my song “You’re Welcome” from MOANA, while I wash her hands. We realized a few weeks ago that the rap portion of the song is perfect timing when getting your little ones to have fun washing their hands. Stay healthy and safe, my friends. D And gotta love how at the start of this vid, baby Tia is like, “just shut your mouth and sing daddy” 😂

Objavu dijeli therock (@therock)

- Prije nego idem pod tuš, Tia zahtjeva da otpjevam rap dio Moanine pjesme 'You're Welcome'. Prije nekoliko tjedana otkrili smo da je djeci zabavno dok im pjevate, a nauče da je pranje ruku zabavno. Mora vam se svidjeti početak videa u kojem mi Tia objašnjava da zašutim i krenem pjevati - napisao je Johnson u opis pored objavljenog videa. 

Skinuo je majicu i omotao se u ručnik te pokazao svoje mišiće i zdrave navike svoje kćeri. Trenutačno je na pauzi od snimanja dok ne prođe pandemija korona virusa. The Rock je inače najplaćeniji glumac u 2019., a svoju je karijeru između ostalog izgradio zahvaljujući upravo svom izgledu kojim se istaknuo u Hollywoodu. 

Međutim, jednom je prilikom priznao kako mu kao srednjoškolcu nije bilo lako. Podijelio je  fotografiju na društvenim mrežama na kojoj je imao 15 godina te priznao kako je izgledao starije. Otkrio je da se tada morao preseliti s Havaja u Nashville i teško se uklopio u školi. 

- Svi, i učenici i profesori, su se ponašali kao da imam kugu i nisu htjeli komunicirati sa mnom jer su bili uvjereni da sam policajac na tajnom zadatku - napisao je glumac uz fotografiju.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak'U školi sam izgledao starije pa su svi mislili da sam policajac'

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • škver 05.04.2020.

    Zgodan muškarac!

  • 05.04.2020.

    Ovaj lik će se pretvoriti u gromadu doslovno xD

  • Prdac_1 05.04.2020.

    The Grota...

Komentiraj...
Vidi sve komentare