To je to što me zanima!

Thompson: 'Pjevat ću gdje god to od mene Vatreni zatraže...'

Znam da ima tih nekih negativnosti, ali ovo nije vrijeme za negativnost, rekao je Thompson koji pjeva na dočeku Zlatka Dalića u Varaždinu. Istaknuo je kako svatko ima pravo komentar, ali ne i vrijeđanje
Vidi originalni članak

Pjevač Marko Perković Thompson (51) progovorio je za RTL o zvižducima i negativnim komentarima jer se jučer ukrcao u bus s Vatrenima i izbornikom Zlatkom Dalićem (51) na dočeku u Zagrebu. Naime, Thompson je bio s reprezentacijom od aerodroma Pleso do Trga bana Jelačića gdje je i zapjevao na pozornici. 

- Znam da ima tih nekih negativnosti, ali ovo nije vrijeme za negativnost - rekao je pjevač. Istaknuo je kako svatko ima pravo na izjavu, komentar, no ne i vrijeđati nazivajući ga 'fašističkim smećem'. Thompson je ispričao da nije strahovao od fašističkih pozdrava i povika te je pjevao Vatrenima pjesme koje su ga tražili. Dodao je da bi pjevao i Čavogčave da je bilo više prostora. 

- Ni na kraj pameti mi to nije bilo. Nikada naši navijači nisu to radili, vidjeli ste koliko je tu dostojanstvo, emocija - rekao je Thompson zašto nije strahovao od fašističkih incidenata. Objasnio je i kako je završio u busu Vatrenih. 

- Izbornik Dalić i Modrić su me zvali i rekli da je to njihova želja da ja dođem u autobus i putujem s njima do Trga bana Jelačića, ja sam ih pitao jeste li vi sigurni. Rekli su 'da molim te dođi' - ispričao je pjevač. Thompson je zaključio kako nikada nije doživio nešto slično dočeku Vatrenih u Zagrebu. 

- Teško je teško još uvijek složiti te dojmove, bilo je nevjerojatno, tolika emocija kod igrača, naroda koji je silno htio mahnuti, pozdraviti ih - rekao je Thompson koji pjeva u Varaždinu na dočeku izbornika Dalića. Dodao je kako će imati koncert gdje god Vatreni od njega traže. 

 

VIDI OVO! Ove tri poze u seksu muškarci najviše vole. 

VIDI OVO! Bizarni seksualni običaji diljem svijeta

Idi na 24sata

Komentari 376

  • udaram-kontru 22.07.2018.

    točno, treba pjevati, a ne se vozati u busu 6 sati, tamo su samo trebali biti nogometaši, možda jedino i dečki iz 98' i kraj priče. da je tako bilo ne bi bilo niti ovog članka niti ikakve priče oko toga, u tome je greška

  • DajanaSt 20.07.2018.

    Tompsona niti volim niti slušam, al ako su ga igrači i Dalić poželili mislim da nitko nema pravo da im uskrati to zadovoljstvo.

  • Orim_1 18.07.2018.

    tako je legendo - nece tebi mrzitelji Hrvatske i svega Hrvatskog govorit di i sta ces pjevat....... ma moze i bez zvuka .....i ajmo cijeli trg ..... a politicari nek puse kurac :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare