To je to što me zanima!

Thompson se uhvatio lopatanja dok nema pozornice i mikrofona

U Čavoglavama je s obitelji gotovo svaki vikend, osim u jeku pandemije korone kad je bio kod kuće na splitskom Žnjanu. U Čavoglavama kažu da je Thompson 'pravi čovik jer se svima lipo javi'
Vidi originalni članak

Nakon što su mu odobrili koncert u Mariboru kao i odlučili da može pjevati 'Za dom spremni' u svojoj pjesmi 'Bojna Čavoglave', Marko Perković Thompson (53) proslavio je pobjedu na sudu u rodnom mjestu.

Na svojoj društvenoj mreži objavio je fotografiju na kojoj se latio lopate i kopa jamu u blatu i napisao 'pozdrav iz Čavoglava' na oduševljenje njegovih obožavatelja. Pjevač ondje ima kuću u kojoj je odrastao, a gradi i novu nedaleko stare, koja je njegovoj mnogobrojnoj obitelji postala pretijesna.

Thompson na novom imanju planira napraviti veliku garažu kao i igralište za djecu s ljuljačkama da se mogu zabavljati. Pjevačeva stara kuća nalazi se tik uz crkvu Hrvatskih mučenika koju je Thompson pomogao graditi. Crkva se počela graditi na njegovu inicijativu, a on kaže da su je sagradili mještani zajedničkim snagama.

U Čavoglavama je s obitelji gotovo svaki vikend, osim u jeku pandemije korone kad je bio kod kuće na splitskom Žnjanu. U Čavoglavama kažu da je Thompson 'pravi čovik jer se svima lipo javi'. Kad je lani u listopadu imao rođendan, svećenik s kojim je pjevač dobar prijatelj nakon mise je pozvao vjernike da dođu kod slavljenika na rakiju.

POGLEDAJTE VIDEO O THOMPSONU:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 72

  • ivan87nx 07.06.2020.

    To mu je pametnije s obzirom na glas i pjesme

  • sworn enemy 07.06.2020.

    Zivio marko😃💪!

  • 07.06.2020.

    Za razliku od ostalih, kad je krenulo sa proslavom Oluje u Čavoglavama, gradnjom Crkve, na ulazu u selo nije naplačivan ulaz nego si dal' love kolko hoćeš i možeš. Slijedeće godine, na prospektu je bilo napisano kolko je novaca skupljeno i kaj se je sve napravilo. I tako do zadnje proslave Oluje u Čavoglavama. Možete pisati kaj hoćete, oni koji su bili tam znaju kaj su vodili i kak su se osjećali. Srce k'o autobus.

Komentiraj...
Vidi sve komentare