To je to što me zanima!

Thor pokazao vilu vrijednu 117 mil. kuna: Ima olimpijski bazen

Vila ima teretanu, prostoriju za batlera, kamin, sobe za presvlačenje, bazen od metara, vanjsko igralište i walk-in ormari u spavaćim sobama, spremnik za vodu od 20 tisuća litara i dodatne ulaze za vatrogasna vozila
Vidi originalni članak

Glumac hit filmova 'Avengers' i 'Thor', Chris Hemsworth (35) i  supruga Elsa Pataky (42) prije pet godina kupili su kuću izgrađenu u balijskom stilu za više od 45 milijuna kuna u australskom Byron Bayu.

No nju su odlučili srušiti i na istom zemljištu veličine 4,2 hektara počeli graditi novu, mega-luksuznu vilu vrijednu čak 117 milijuna kuna. Izgradnja velebnog doma nedavno je završena, a Chris i Elsa od samih početaka se suočavaju se s brojnim kritikama lokalnog stanovništva koji ga uspoređuju sa zgradama šoping centara, hotelima pa čak i lokalnom zračnom lukom.

- 'Ružno je za vidjeti tako nešto izgrađeno iz pohlepe i potreba hvalisanja. Za ovako nešto u  Byron Bayu nekada nije bilo mjesto',  'Tužni znak koji je ovdje samo zbog političkih razloga' - samo su neki su od negativnih komentara na društvenim mrežama.

No, Chris i njegova obitelj ne obaziru se to, jer će se kroz nekoliko dana useliti u novu vilu. Na krovu vile nalazi se 50 metara dugačak bazen, čija se cijena procjenjuje na 2.6 milijuna kuna, unutrašnjost vile ukrašene je ogromnim muralom vrijednim 650 tisuća kuna, a račun uređenja njezina okoliša doseći će 3.2 milijuna kuna. Chris je na društvenoj mreži pokazao jedan dio kuće. Naime, Muralom se pohvalio na profilu društvene mreže. 

Prije preseljenja u Byron Bay, obitelj Hemsworth živjela je u Malibuu, gdje su živjeli s kćeri Indije Rose (7) i  petogodišnjim blizancima Tristana i Sashe

TRENERI OBJASNILI Evo kako su se Chris i Scarlett uspjeli 'isklesati' za Avengerse

- U Los Angelesu djeca nisu nikamo mogla otići, a da ih ne prate kamere što je rezultiralo time da mi se kćer počela bojati fotografa - objasnila je svojevremeno Elsa.

Obožavatelji su se pitali kako je moguće da si Chris može priuštiti vilu, no filmske franšize u kojima je glumio su dobro prošle na kino blagajnama i prema Forbesu mu donijele zaradu od 596 milijuna kuna tijekom prošle godine.

- Ogromno je. Kao da su izgradili cijeli resort za odmor. Ima bazen na krovu sa spa zonom, pet spavaćih soba, veliku vanjsku i unutarnju kuhinju i garaže s četiri parkirališna mjesta. Također, imaju kino dvoranu, sobu za masažu, saunu, sobe za igru ali i takozvanu 'mud room', za što nisam nikad prije ni čuo - izjavio je Jason Natoli, građevinski radnik specijaliziran za renovaciju luksuznih domova iz Sidneyja za Daily Mail. 'Mud rooms' služe kao sporedni ulazi u ormare s kaputima, cipelama i stvarima za odlaganje poput bicikala i daski za surfanje koje se često iznose i unose u kuću.

U vili se također nalaze teretana, prostorija za batlera, kamin, sobe za presvlačenje, vanjsko igralište za djecu i walk-in ormari u spavaćim sobama. Obzirom na to da je okružena gustom šumom i zelenilom, sigurnosni propisi zahtijevali su nabavku spremnika vode od 20 tisuća litara i dodatne ulaze za navalna vatrogasna vozila.

CHRIS HEMSWORTH Slavni glumac povezao stopera svojim privatnim helikopterom

- Moj san je bio živjeti okružena prirodom i životinjama. Na ovom mjestu stvarno se može uživati u životu - izjavila je Elsa za Harpers Bazaar u svibnju.

Podsjetimo, Chris je početkom lipnja objavio vijest kako se iz svijeta glume povlači na jedno duže vrijeme čime je rastužio brojne obožavatelje. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 03.08.2019.

    Ako mu je potreban batler nek mi se javi 😂

  • no_country_for_old_men 14.07.2019.

    bez veze

  • 13.07.2019.

    Ja imam vile jedino

Komentiraj...
Vidi sve komentare