To je to što me zanima!

'Thor: Ragnarok' će po prvi put pokazati zlu superjunakinju

Neke glumice kroz cijelu svoju karijeru grade dojam da su simpatične i mirne. Cate Blanchett očigledno više ne želi takav dojam ostavljati jer će nastupiti u ulozi Božice Smrti
Vidi originalni članak

Cate Blanchett je preuzela ulogu prve Marvelove zle superjunakinje, i to onu Hele u filmu 'Thor: Ragnarok'. Kako je u pitanju superjunakinja koju štuju kao Božicu smrti, moramo reći da jedva čekamo njen nastup. Glumica nije imala puno za reći o svojem liku.

- Nema se što reći. Ona dolazi s puno problema. Malkice je ljuta - dobacila je Blanchett.

Sudeći po prvim naznakama radnje, Hela nije samo 'malkice ljuta'. Oslobođena iz zatvora u kojem je zatvorena bila tisućljećima, boginja krene uzrokovati razno razne probleme, koji i odgovaraju njenoj naravi.

- Bila je zatočena jedno tisućljeće i bjesnila je cijelo vrijeme. Sada je oslobođena i ništa ju neće vratiti u to zatočeništvo - rekla je glumica.

Uz Blanchett, po prvi puta u ulozi takve negativke, stigle su i fotografije drugih junaka iz tog filma, koje možete vidjeti u našoj galeriji.

'Thor: Ragnarok' trenutačno se nalazi u postprodukcijskoj fazi pod budnim okom redatelja Taike Waititija. U glavnoj je ulozi, jasno, Chris Hemsworth kao Thor, a pridružuje mu se i Mark Ruffalo koji reprizira ulogu Hulka. Uz njih glume i Jeff Goldblum, Tessa Thompson, Karl Urban i spomenuta Cate Blanchett.

Uloge ponavljaju Tom Hiddleston kao Loki, a potvrđena je i uloga Anthonyja Hopkinsa u ulozi Odina. Osim Hiddlestona i Hopkinsa svoje uloge će ponoviti i Idris Elba kao Heimdalle te Jaimie Alexander koja je opet Sif.

Film se u kinima očekuje početkom studenog ove godine, dok najave za prvi foršpan još uvijek nisu stigle.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 13.03.2017.

    moglo bi biti dobro.

Komentiraj...
Vidi sve komentare