Obavijesti

Show

Komentari 1

'Thor: Ragnarok' će po prvi put pokazati zlu superjunakinju

'Thor: Ragnarok' će po prvi put pokazati zlu superjunakinju
7

Neke glumice kroz cijelu svoju karijeru grade dojam da su simpatične i mirne. Cate Blanchett očigledno više ne želi takav dojam ostavljati jer će nastupiti u ulozi Božice Smrti

VIDEO

Cate Blanchett je preuzela ulogu prve Marvelove zle superjunakinje, i to onu Hele u filmu 'Thor: Ragnarok'. Kako je u pitanju superjunakinja koju štuju kao Božicu smrti, moramo reći da jedva čekamo njen nastup. Glumica nije imala puno za reći o svojem liku.

- Nema se što reći. Ona dolazi s puno problema. Malkice je ljuta - dobacila je Blanchett.

Sudeći po prvim naznakama radnje, Hela nije samo 'malkice ljuta'. Oslobođena iz zatvora u kojem je zatvorena bila tisućljećima, boginja krene uzrokovati razno razne probleme, koji i odgovaraju njenoj naravi.

- Bila je zatočena jedno tisućljeće i bjesnila je cijelo vrijeme. Sada je oslobođena i ništa ju neće vratiti u to zatočeništvo - rekla je glumica.

Uz Blanchett, po prvi puta u ulozi takve negativke, stigle su i fotografije drugih junaka iz tog filma, koje možete vidjeti u našoj galeriji.

'Thor: Ragnarok' trenutačno se nalazi u postprodukcijskoj fazi pod budnim okom redatelja Taike Waititija. U glavnoj je ulozi, jasno, Chris Hemsworth kao Thor, a pridružuje mu se i Mark Ruffalo koji reprizira ulogu Hulka. Uz njih glume i Jeff Goldblum, Tessa Thompson, Karl Urban i spomenuta Cate Blanchett.

Uloge ponavljaju Tom Hiddleston kao Loki, a potvrđena je i uloga Anthonyja Hopkinsa u ulozi Odina. Osim Hiddlestona i Hopkinsa svoje uloge će ponoviti i Idris Elba kao Heimdalle te Jaimie Alexander koja je opet Sif.

Film se u kinima očekuje početkom studenog ove godine, dok najave za prvi foršpan još uvijek nisu stigle.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode