To je to što me zanima!

'Thor: Ragnarok' je otputovao do pretjeranih osamdesetih

Posve moguće najekstravagantnije desetljeće svih vremena bilo je ludo desetljeće osamdesetih. Glamur i šik su se izmiješali s jeftinim kičem, a sada im se pridružio i Thor
Vidi originalni članak

'Thor: Ragnarok' će nam ove godine pokazati Boga Groma u posve novom izdanju. Thor će se naći na drugom planetu gdje će se sukobiti sa svojim najboljim prijateljem Hulkom.

A kako bi nam dobro dočarao drugi, vanzemaljski planet, redatelj filma Taika Waititi posegnuo je za izgledom i ozračjem osamdesetih. Za kompletan ugođaj pobrinula se i glazba koju je skladao frontman grupe vrlo popularne u '80., Mark Mothersbaugh.

A s toliko nostalgičnih elemenata u jednom filmu, ekipa s YouTube kanala Nerdist si je dala truda te je preoblikovala posljednji foršpan u onakav kakvog bismo vidjeli da je film snimljen tijekom najluđe pop dekade.

Pogledajte ekstravagantni video

U glavnim ulogama su Chris Hemsworth kao Thor te Mark Ruffalo koji reprizira ulogu Hulka. Uz njih glume i Jeff Goldblum, Tessa Thompson te Cate Blanchett, a pridružuje im se i Karl Urban. Uloge ponavljaju Tom Hiddleston kao Loki, a potvrđena je i uloga Anthonyja Hopkinsa u ulozi Odina. Osim Hiddlestona i Hopkinsa svoje uloge će ponoviti i Idris Elba kao Heimdalle te Jaimie Alexander koja je opet Sif.

'Thor: Ragnarok' u kina dolazi 26. listopada.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • vatreni123123412345 20.09.2017.

    Bice dobar ovaj

Komentiraj...
Vidi sve komentare