To je to što me zanima!

Tia partija: Grubnić se pohvalio fotkama s Mamićevom ženom

Marko je objavio fotografiju s rasplesanom Tijom te njihovom zajedničkom prijateljicom, vizažisticom Ladom Mitrašinović. Ludi tulum nije propustila ni pjevačica Maja Šuput Tatarinov
Vidi originalni članak

Tia Mamić (35), otkako se udala za Marija Mamića (36), sina Zdravka Mamića (60), ne pojavljuje se često u javnosti, a stilist Marko Grubnić (37) na društvenim mrežama pohvalio se kako je partijao s njom. 

Marko je objavio fotografiju s rasplesanom Tijom te njihovom zajedničkom prijateljicom, vizažisticom Ladom Mitrašinović. Ludi tulum nije propustila ni pjevačica Maja Šuput Tatarinov (39). Tia je odjenula bijeli kombinezon s dekolteom do pupka. 

Maja i Marko, kao i inače, cijeli provod su dokumentirali na društvenim mrežama, a budući da je bilo puno kolača, Tia otkrila i priču koja se krije iza toga.

- U jednom periodu u našem životu, kad smo ona i ja prolazile sve i svašta, svaki dan smo se našle na Bundeku u slastičarnici i sad su nam oni poslali 50 kremšnita - ispričala je Tia. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 53

  • kristinazg 06.09.2019.

    Tia, Marko i Tia.

  • alexkler 05.09.2019.

    Po meni ovo sve ostavlja jedan krivi dojam nitko ništa ne radi i samo uživaju fake slike filteri obrade sve lažno sjaj...I to mladi usvajaju.Neki dan fest u Dubravi svim.curicama pojam Maja Suput Tatarinov

  • 05.09.2019.

    Predivno svi i sve 😉

Komentiraj...
Vidi sve komentare