To je to što me zanima!

Tiger ima kćer (6) s dosad najstarijom ljubavnicom?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Prijatelji su zabrinuti da se golfer jako nezdravo nosi sa skandalima koji ga napadaju. Navodno po cijele dane sjedi doma i gleda crtane filmove...
Vidi originalni članak

Theresa Rogers (48) navodno je sinoć pokušavala od Tigera Woodsa (33) izvući 16,4 milijuna kuna kako bi šutjela o 6-godišnjoj kćerki koju je dobila tijekom veze s njim. Šuška se da je već angažirala i odvjetnicu poznatih, Gloriju Allred, kako bi ju zastupala u razgovorima s Woodsovim predstavnicima. Istu odvjetnicu navodno je angažirala i 'prva ljubavnica' Rachel Uchitel (34) koja je preko Allred svoju šutnju naplatila 24,6 milijuna kuna. Theresa i golfer navodno su u vezi bili prije njegovog braka s Elin Nordegren (29). Čini se kako ne postoji niti jedan dokaz da je njena kćer Tigerovo dijete. Malena izgleda kao bjelkinja i navodno nikad nije napravljen test očinstva.

TIGER NA RUBU SLOMA, PO CIJELE DANE GLEDA CRTIĆE?
Bliski prijatelji najboljeg golfera na svijetu tvrde da je on blizu živčanog sloma. Tiger navodno dane provodi sam u kući. Cijelo vrijeme gleda crtiće, jer su na svim drugim programima vijesti o njegovim preljubima, i jede žitne pahuljice. Woodsov prijatelj, bivši košarkaš Charles Barkley, požalio se kako ne može nikako doći do Tigera koji je promijenio broj telefona dan nakon što je imao automobilsku nesreću ispred svoje kuće.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • magistra 19.12.2009.

    Frajer nije bio pred živčanim slomom dok je ševio okolo,a žena mu se doma bavila djecom? Jadnik,baš ga žalim,ne znam kako ću noćas zaspat od brige.

  • pernica 19.12.2009.

    bravo tigeru bar sad znamo da nisi peder!!!!

  • BudimoRealniNe 18.12.2009.

    Čovjek bi očekivao da kad ideš prevariti ženu, prevariš je s boljim komadom od žene,a kod ovoga se ne zna koja je ružnija......

Komentiraj...
Vidi sve komentare