To je to što me zanima!

Tiger Woods je završio u bolnici zbog predoziranja?

Nakon automobilske nesreće Tiger je smješten u bolnicu pod aliasom William Smith. Svjedoci kažu da je u bolničkom kartonu pisalo 'predoziranje'
Vidi originalni članak

Tiger Woods (33) u večeri automobilske nesreće navodno nije bio hospitaliziran zbog ozljeda već zbog predoziranja tabletama Vicodina i Ambiena. Prema riječima svjedoka njegova supruga Elin (29) je bolničarima na mjestu nesreće dala dvije bočice tableta koje je Tiger uzeo. On je slinio, gušio se i gubio svijest. Hitna pomoć ga je prevezla u bolnicu gdje su mu stavili cjevčicu u grlo kako bi lakše mogao disati. Cijeli kat bolnice je zaključan, a dodjeljen mu je i alias William Smith koji je kasnije promijenjen zbog straha da se ne bi otkrilo o kome se radi. Nesreća se dogodila prije desetak dana u blizini njihova doma na Floridi.

SUPRUGA ELIN SE ODSELILA; TIGER IMA JOŠ LJUBAVNICA
Nakon razotkrivanja niza ljubavnica supruga Elin se odselila. S djecom se smjestila u obližnjoj kući kako bi ih zaštitila od medija. Nove dvije ljubavnice njenog supruga su porno diva Holly Sampson koja nije potvrdila ni porekla vezu, te neimenovana konobarica koja tvrdi da je imala aferu s Tigerom dvije godine. Ona je izjavila kako je Tiger tvrdio da je njegov brak samo iluzija za javnost.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • plavuša13 08.12.2009.

    Ko ima para i po guzi šara!!!

  • teuta 08.12.2009.

    hahahah, ode tigar u pm, ko i svi smrtnici, steta tolike kolicine love koju ima

  • BlackdoG_1 08.12.2009.

    Jadan.. sve mu se srušilo ko kula od karata.. ljubavnice je imal jer mu nije štimal brak.. da sve štima, čovjek nema potrebu za takvim stvarima.. Ma neka baci kamen ko nije zgriješio!!! A i kaj ima loše u sexu hehehe.. da se svi ševe, svijet bi bil bolje mjesto ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare