To je to što me zanima!

Tigrica iz Verone zavela zvijezdu Milana: Theo 'pao' na tetovaže?

Par se još nije oglasio na šuškanja o njihovoj romansi, ali njihovi pratitelji uvjereni su da zbog komentara na društvenim mrežama, Zoe i Theo nisu samo prijatelji...
Vidi originalni članak

Model Zoe Cristofoli (23) zaludila je brojne obožavatelje na društvenim mrežama svojim oblinama, ali i mnogobrojnim tetovažama po kojima je poznata. No, čini se kako se ovaj model, kojeg prati više od pola milijuna ljudi na društvenim mrežama, svidio i zvijezdi talijanskog nogometnog kluba Milan Theu Hernándezu (22). 

POGLEDAJTE VIDEO: Ante Rebić u Milanu pjevao Grdijev hit

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mladi nogometaš javno je počeo zavoditi Zoe tako što joj komentira fotografije na Instagramu. Ispod posljednjih nekoliko fotografija ostavio je razne emotikone, među kojima je i onaj sa srcem. Nije ni Zoe ostala ravnodušna na zvijezdu Milana pa mu je i odgovorila. 

Šuška se kako se rodila ljubav između Zoe i Thea. Zoe privlači pažnju gdje god se pojavi, a mnogi je nazivaju jednom od najatraktivnijih djevojaka u Italiji. Nazivaju je 'tigrica Verone'. 

Par se još nije oglasio na šuškanja o njihovoj romansi, ali njihovi pratitelji uvjereni su da zbog komentara na društvenim mrežama, Zoe i Theo nisu samo prijatelji. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • japanokinezjapano 10.06.2020.

    Njoj ne treba oznaka da nailaziš na prolaz za vlak sa cijelom kompozicijom.

  • tiha voda_492 10.06.2020.

    Nedo te bog imat ovo

  • 10.06.2020.

    Pored silnih crnki, prirodnih i lijepih, mozes birat koju zelis, ti izaberes ovo. Sretno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare