To je to što me zanima!

Pjesma za Bondov film u 24 sata 'skupila' 17 mil. pregleda

I kao da Grammy nije dovoljan, Billie je nekoliko dana nakon toga rasturila na dodjeli Oscar. Uz zvučna imena poput Eminema, mlada pjevačica zapjevala je za vrijeme pauze od govora, nominacija i nagrada
Vidi originalni članak

Tako mlada, a tako uspješna. Kantautorica Billie Eilish (18) dobila je čast pisati i otpjevati pjesmu za 25. nastavak franšize James Bond 'No Time to Die'. Pjesma je na YouTube platformi u manje od 24 sata postala pravi hit, te skupila 'vrtoglavih' 17 milijuna pregleda.

Billie je tako postala najmlađi glazbenik ikad koji je proizveo audio zapis za Bondov film.

- Ludo je biti dio toga u svakom pogledu. Velika je čast biti u stanju napraviti tematsku pjesmu za film koji je dio tako legendarnog serijala. James Bond je najbolja franšiza koja postoji. I dalje sam u šoku - rekla je Billie. 

 

No, to nije jedino s čime se ova jedva punoljetna djevojka može pohvaliti. Prošli mjesec pojavila se na 62. dodjeli prestižne glazbene nagrade Grammy u Los Angelesu, a kući je otišla s čak pet nagrada. Osvojila je nagradu za najbolji album, pjesmu, pjesmu godine i za najboljeg novog izvođača.

I kao da Grammy nije dovoljan, Billie je nekoliko dana nakon toga rasturila na dodjeli Oscara. Uz zvučna imena poput Eminema, mlada pjevačica zapjevala je za vrijeme pauze od govora, nominacija i nagrada. 

No nije bila riječ o bilo kakvoj izvedbi. Tijekom izvedbe pjesme 'Yesterday' na videozidu odavala se počast oscarovcima koji su nas napustili, a iza sebe ostavili neizbrisiv trag.

 

Među brojnim, velikim imenima, našao se i jedan Hrvat. Riječ je o najpoznatijem hrvatskom filmskom producentu i dobitniku dva Oscara za filmove 'Schindlerova lista' i 'Gladijator', Branku Lustigu koji je preminuo u studenom prošle godine u 87. godini. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • wooly 16.02.2020.

    Za 5

  • čoviksjuga 16.02.2020.

    Tipično zapadnjački. Vrtoglava slava ne ničemu i onda nestanak nakon 2 g.

  • 16.02.2020.

    Oscar 2021. Za pjesmu naravno

Komentiraj...
Vidi sve komentare