To je to što me zanima!

Tijekom snimanja 'Survivora' rođena je i jedna velika ljubav

Kristina Bekvalac, sestra pjevačice Nataše Bekvalac i crnogorski maneken i glumac Nikola Šoć, nisu mogli skriti simpatije. Show je prva napustila Jelena Mačić
Vidi originalni članak

Iz druge sezone VIP inačice reality showa 'Preživljavanje', koji će se 12. ožujka početi prikazivati na RTL-u i TV Prvoj, prva je izbačena vizažistica Jelena Mačić, piše srpski Press. Unatoč dobroj kondiciji neophodnoj za natjecanje beogradska šminkerica nije bila spremna na dugu izolaciju što je naposljetku presudilo njezinom izbacivanju iz showa.

- Jelena je u Kostariki najviše patila zbog odvojenosti od kćeri Jovane, koju ima iz braka s fotografom Nenadom Marjanovićem. Pored toga, smetali su joj higijenski uvjeti, a nedostajale su joj i bliske osobe. Zato je ona bila prva na 'nišanu' i morala je, na osnovu glasova ostalih natjecatelja iz plemena, prva napusti reality - otkio je izvor.

Tijekom snimanja showa, koje je završeno prije nekoliko dana, rodila se i jedna ljubav. Stilistica Kristina Bekvalac, mlađa sestra pjevačice Nataše Bekvalac i crnogorski maneken i glumac Nikola Šoć, koji je postao poznat ulogom u seriji 'Budva na pjenu od mora' nisu mogli skriti simpatije.

Kristina iz braka s producentom i dizajnerom Ivom Martinovićem ima kćer Petru (3).

Idi na 24sata

Komentari 31

  • micekica 02.03.2012.

    moš mislit veeelike ljubavi!

  • Bruno orginal 01.03.2012.

    Nemeš i Marijana to je sve što ču reči...

  • bubimirX 01.03.2012.

    velika ljubav ...maj es reklama..samo reklama..egotripashi.. ko to gleda, pitam se

Komentiraj...
Vidi sve komentare