To je to što me zanima!

Timberlake i Jessica ljubili se kao tinejdžeri u Rimu

Slavni par je na idiličnom odmoru u Rimu. Usred govorkanja o skorom vjenčanju izgledaju sretnije nego ikad i to pokazuju na svakom koraku
Vidi originalni članak

U jednoj od rimskih uličica pjevač je glumicu nježno primio za lice i gledao ju u oči. Ona je bila naslonjena na zid s rukama oko njega i polako su se ljubili. Prolaznici nisu mogli vjerovati pokraj koga prolaze i vrlo brzo nastale su fotografije zaljubljenog para. Justin Timberlake (27) i Jessica Biel (26) već su neko vrijeme u RImu na romantičnom odmoru nakon godine u kojoj je pjevač bio iznimno zaposlen. Pored glazbene karijere nedavno je otkrio svoju modnu kolekciju za proljeće 2009. godine, a pisao je i pjesme za Beyonce. Par na odmoru ne želi privlačiti pozornost na sebe i ne izlaze po razvikanim i skupim barovima i restoranima.
- Kafić je bio tako mali i neugledan da nisam mogao vjerovati kada mi je prijatelj kazao da stojim pokraj Justina Timberlakea. Morao sam dva puta pogledati. Zamolili smo ga da se slika s nama i on je spremno pristao čim je dovršio piće. Jessica je uživo izgledala sasvim drugačije nego što je to na filmu. Djelovala je jako sramežljivo i normalno. Prepuštala je Justinu da govori cijelo vrijeme - kazao je jedan od sretnika koji su nalatjeli na par u Rimu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare