To je to što me zanima!

Timothee Chalamet ulazi u povijest kao prvi muškarac na naslovnici britanskog Voguea

Chalamet na naslovnoj fotografiji nosi bisernu i zlatnu ogrlicu i svjetlucavi tamnoplavi Louis Vuitton. Za fotografiranje ga je stilizirao glavni urednik britanskog Voguea Edward Enninful
Vidi originalni članak

Glumac Timothee Chalamet (26) ulazi u povijest kao prvi muškarac na naslovnici kultnog britanskog časopisa Vogue. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Prvi put u 106 godina postojanja britanskog Voguea, muškarac je na naslovnici - piše na službenom Twitteru britanskog Voguea uz fotografiju naslovnice koju krasi Timothee. 

Chalamet na naslovnoj fotografiji nosi bisernu i zlatnu ogrlicu i svjetlucavi tamnoplavi Louis Vuitton. Za fotografiranje ga je stilizirao glavni urednik britanskog Voguea Edward Enninful (50). 

Timothee je u intervjuu za časopis otkrio koji mu je savjet dao kolega glumac Leonardo DiCaprio (47) na snimanju filma 'Ne gledaj gore' (Don't Look Up). 

- Bez teških droga i filmova sa superherojima - savjetovao je DiCaprio.

Enninful kaže da je čekao 'pravi trenutak' da na naslovnici kultnog časopisa prvi put u njegovoj 106-godišnjoj povijesti ima muškarca. Opisuje Timothéeja kao 'mladog glumca na vrhuncu svoje rane karijere, koji podsjeća na Deanove i DiCaprije iz prošlih desetljeća, ali s povezanošću s novom generacijom koja razgrađuje staromodne predodžbe o muškosti'. 

U video intervjuu s Enninfulom Timothee je rekao da mu je čast biti na naslovnici Voguea, pridružujući se tako zvijezdama poput Rihanne, Billie Eilish i Lady Gage.

Iako je Chalamet prvi muškarac na tiskanoj naslovnici kultnog časopisa, pjevač Zayn Malik (29) bio je prvi muškarac na digitalnoj naslovnici 2018. godine. 

ODVAŽNO IZDANJE Timothee Chalamet u Veneciji privukao sve poglede odvažnim kombinezonom s golim leđima

Chalamet je široj javnosti postao poznat nakon uspjeha filma 'Skrivena ljubav' (Call Me by Your Name) 2017. godine, a nakon toga je pokazao svoj glumački talent u filmovima 'Ne gledaj gore', 'Dina', 'Kralj' i drugima.

POGLEDAJTE VIDEO: NOVA SEZONA 'TKO JE KRIV' S JURAJEM ŠEBALJEM

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Nameless 16.09.2022.

    On i onaj Talijan Damian ili kako već bi bili lijep par, da...

  • Dagi 66 16.09.2022.

    ne izgleda baš kao muškarac

  • 16.09.2022.

    Priznajem samo naslovnice Men's Health-a

Komentiraj...
Vidi sve komentare