To je to što me zanima!

Tina Rupčić: Hvala policiji što su uhvatili provalnike

Samo dva dana nakon što su lopovi provalili u kuću pjevačice Tine Rupčić (40) uhvatili su ih policajci iz stanice na zagrebačkom Črnomercu
Vidi originalni članak

Nazvali su me iz policije i rekli sretnu vijest, ne znam što će s pljačkašima sada biti, policijski postupak je u tijeku, ali oni ne mogu više nikoga opljačkati, ispričala nam je vidno sretna Tina. Osim što su joj u nedjelju lupeži ukrali nakit vrijedan nekoliko tisuća kuna i digitalne kamere, devastirali su joj kuću. Lopovi su već uspjeli prodati dio nakita, a ostalo joj je vraćeno. Za sobom su ostavili poplavu, razbacali odjeću, zapalili papir nasred dnevnog boravka i upalili toster kako bi izazvali požar. Lopove koji su se počastili salamom iz hladnjaka i popili domaće rakije susjedi nisu čuli, no policija ih je ipak ulovila u kratkom roku.
- Ovo je dokaz da se ipak kod nas ne može provaliti nekome, uništiti kuću i proći nekažnjeno, policajci su napravili odličan posao i želim da to svi znaju - zaključila je pjevačica koja u toj kući živi sama s dva sina Noom (12) i Jakovom (5). Nakon samo jednog dana policija je ulovila provalnike koji su s mjesta zločina pobjegli kroz vrata iz sobe prema šumi u zagrebačkoj Kustošiji. Iz policije javljaju da su 18-godišnjaci K. B. i Z. A. u kuću ušli tako što su polomili stup žičane ograde i ušli u dvorište te orobili prozor i ušli unutra. Tina je otkrila da je opljačkana u nedjelju navečer nakon što se vratila s mora, nije paničarila, nego je istog treba nazvala policiju. Osim njih obavijestila je bivšeg supruga Hrvoja Rupčića (40).

Idi na 24sata

Komentari 14

  • šuma 25.08.2010.

    da nisu uhvatili lopove bilo bi po policiji a sada kad su ih uhvatila ja ču reči HVALA policiji. bravo

  • WebSuperman 25.08.2010.

    baš me zanima da li bi bili tako promptni da sam ja bio na njenom mjestu...

  • trešnja 25.08.2010.

    Jel jesu...onda je ovo pomak na bolje ...za policiju,naravno...

Komentiraj...
Vidi sve komentare