To je to što me zanima!

Tina Rupčić i Juriša Boras prekinuli pa su se pomirili

ŽELE MIR: Tina Rupčić i oženjeni kamerman vole se dva mjeseca. Otad je, kaže, mnogo ljudi bilo povrijeđeno. Ona bi voljela da može biti anonimna
Vidi originalni članak

Pa, ljudi, moj život nije spektakularan da izaziva toliko zanimanje. Kome je važno jesmo li Juriša i ja zajedno, volimo li se ili smo najveći neprijatelji. Samo želim da nas se ostavi na miru, kaže Tina Rupčić (39). Dodala je da više ne želi komentirati vezu s HRT-ovim kamermanom Jurišom Borasom (38) jer je to nervira. Iako su navodno nakratko prekinuli, jer Juriša nije podnosio medijsku pozornost, ipak su zajedno.
- Nakon što se počelo pisati o nama, mnogi su doživjeli neugodnost i bili povrijeđeni. Samo želim nazad svoju anonimnost, da se ne moram suzdržavati ni od čega - govori Tina. Ona i Juriša zaljubili su se prije dva mjeseca, a prvi put su snimljeni ispred zagrebačkog kafića Soba. Pjevačica je na party došla sama oko 21 sat, a otišla je u 2.30 s Jurišom. Odvezli su se njenim autom.
On je navodno upoznao njene sinove Nou (12) i Jakova (5) koje ima iz braka s glazbenikom Hrvojem Rupčićem (39). On je u vezi sa zagrebačkom glumicom Zrinkom Cvitešić (30).

Idi na 24sata

Komentari 11

  • TINA X 09.06.2010.

    Ma pustite je na miru,ajte pratite joj bivšeg i Zrinku,oni to vole.

  • -mrvica- 09.06.2010.

    Tina je super,skromna,dobra niti se trpa u medija..........

  • kokomoon 09.06.2010.

    O ovoj se pise ko i o lady Gagi..svaki dan vec iz pastete mi leti van

Komentiraj...
Vidi sve komentare