To je to što me zanima!

Tinejdžerski idol Endi prerušio se u legendarnog M. Jacksona

Endi je 'skinuo' i Jacksonove plesne pokrete, a koreografiju mu je osmislio Mario Jukić, koji je surađivao i s Jelenom Rozgom, Colonijom te Ninom Badrić
Vidi originalni članak

Endiju Schrötteru (17) šminkeri su za nekoliko nijansi potamnili ten, dobio je crnu kovrčavu periku, a nosi i svjetlucave čarape te rukavicu, zaštitni znak pokojnog Michaela Jacksona.

Talentirani glazbenik iz Pakraca, kojega na društvenoj mreži prati 30.000 obožavatelja, a spotovi mu na YouTubeu imaju više od tri milijuna pregleda, u spotu 'Nije fer' transformirao se u kralja popa. 

Endi je 'skinuo' i Jacksonove plesne pokrete, a koreografiju mu je osmislio Mario Jukić, koji je surađivao i s Jelenom Rozgom, Colonijom te Ninom Badrić, a plesao je i u mjuziklima 'Footlose', 'Crna kuća' te TV seriji 'Stella'.

- Sve što možeš sanjati, možeš i ostvariti - kaže Endi, koji se svojedobno natjecao u showu 'Supertalent'.

Pakračanin, kojega zovu hrvatskom verzijom Justina Biebera i Billyja Elliota, u Zagrebu trenutačno završava Školu suvremenog plesa Ane Maletić, a nakon što položi državnu maturu želi upisati Plesnu akademiju. 

Schrötter je još prije tri i pol godine imao prvi veliki koncert u Areni u Varaždinu, a ne prođe ni dan da na kućnu adresu ne dobije pisma obožavatelja.

- Zahvaljuju mi jer sam im dokazao da se može uspjeti i ako si iz manje sredine - kaže Endi. Album prvijenac 'Da se mene pita' objavio je krajem 2014. godine, a fanovi sami mogu birati kako žele da im izgleda njegova naslovnica.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • MarinaMamić 19.02.2016.

    Koliko neki ljudi mogu bit odvratno zavidni. Decko se trudi, ambiciozan je, ostvaruje svoje snove polako ali sigurno, svaka mu cast jer za razliku od mnogih danasnjih zvijezda zasluzio je medijsku paznju svojim talentom a ne time sta se skida polu gol na spotovima ili radi budalu od sebe... radila sam s njim na ovom spotu pa vam iz prve ruke mogu rec da je Endi pre simpatican, drag i znam koliko se trudio da bi danas bio tu di je... Mislim da nije zasluzio ovakve ruzne komentare nego bi se mnogi mogli ugledati na njega. Umjesto da pljujete po njemu i zavidite mu na uspjehu pokusajte i vi napraviti nesto od svog zivota 😊 LP

  • alexkler 18.02.2016.

    To onaj mali iz Supertalenta? Booože moj

  • hrvojehrvoje_1_1 18.02.2016.

    Tinejđerski idol??? Pop ikona??? Pa daj te molim vas. Pa tko je to uopce???

Komentiraj...
Vidi sve komentare