To je to što me zanima!

Tjedan dana nakon razvoda zavela je 'Lovca na nekretnine'

Brojne holivudske zvijezde vrlo brzo nakon prekida pronađu novu ljubav, a Zooey nije iznimka. Glumica je nakon samo tjedan dana viđena kako zaljubljeno šeće s televizijskim voditeljem Jonathanom Scottom
Vidi originalni članak

Glumica Zooey Deschanel (39) nedavno se rastala od producenta Jacoba Pechenika (47) s kojim je bila u braku četiri godine. Odnos im je navodno dulje vrijeme patio zbog pretrpanih rasporeda pa su se odlučili razvesti kako njihovo dvoje djece ne bi previše patilo.

Brojne holivudske zvijezde vrlo brzo nakon prekida pronađu novu ljubav, ali Zooey je nadmašila mnoge. Glumica je nakon samo tjedan dana viđena kako zaljubljeno šeće s poznatim televizijskim voditeljem emisije 'Lovci na nekretnine', Jonathanom Scottom (41), piše People.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jonathan uz svog brata blizanca svakodnevno uveseljava gledatelje dajući im korisne savjete o preuređenju doma.

Zooey je pak filmska glumica koja se okušala i u sinkronizaciji crtića, a najpoznatija je kao glavna junakinja serije 'New Girl', koja je dugi niz sezona oduševljavala publiku.

Novopečeni par paparazzi su snimili kako zajedno izlaze iz restorana, a držali su se za ruke što je odmah potaklo šuškanja o tome da su zajedno. Čini se da glumica prepoznatljivih plavih očiju nije dugo tugovala za bivšim suprugom pa mu je vrlo brzo pronašla zamjenu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 17.09.2019.

    prelijepa je a ova dva brata blizanca znam iz serije znaju od star kuće novu napraviti........

Komentiraj...
Vidi sve komentare