Obavijesti

Show

Komentari 1

Tjedan dana nakon razvoda zavela je 'Lovca na nekretnine'

Tjedan dana nakon razvoda zavela je  'Lovca na nekretnine'
9

Brojne holivudske zvijezde vrlo brzo nakon prekida pronađu novu ljubav, a Zooey nije iznimka. Glumica je nakon samo tjedan dana viđena kako zaljubljeno šeće s televizijskim voditeljem Jonathanom Scottom

Glumica Zooey Deschanel (39) nedavno se rastala od producenta Jacoba Pechenika (47) s kojim je bila u braku četiri godine. Odnos im je navodno dulje vrijeme patio zbog pretrpanih rasporeda pa su se odlučili razvesti kako njihovo dvoje djece ne bi previše patilo.

Trolls - Los Angeles Premiere

Brojne holivudske zvijezde vrlo brzo nakon prekida pronađu novu ljubav, ali Zooey je nadmašila mnoge. Glumica je nakon samo tjedan dana viđena kako zaljubljeno šeće s poznatim televizijskim voditeljem emisije 'Lovci na nekretnine', Jonathanom Scottom (41), piše People.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Jonathan uz svog brata blizanca svakodnevno uveseljava gledatelje dajući im korisne savjete o preuređenju doma.

Guardians of the Galaxy Vol. 2 World Premiere - Los Angeles

Zooey je pak filmska glumica koja se okušala i u sinkronizaciji crtića, a najpoznatija je kao glavna junakinja serije 'New Girl', koja je dugi niz sezona oduševljavala publiku.

Reuters/Pixsell

Novopečeni par paparazzi su snimili kako zajedno izlaze iz restorana, a držali su se za ruke što je odmah potaklo šuškanja o tome da su zajedno. Čini se da glumica prepoznatljivih plavih očiju nije dugo tugovala za bivšim suprugom pa mu je vrlo brzo pronašla zamjenu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...