To je to što me zanima!

Tko bi rekao da se oni time bave: Skriveni talenti zvijezda

Samo zato što se bave glumom i glazbom, ne znači da im je to jedina ljubav. Ove slavne osobe svojim iznenađujućim hobijima dokazali su upravo to
Vidi originalni članak

Oni su neka od najvećih imena u svijetu bogatih i slavnih, znamo ih kao pjevače i glumce, ali to nije njihova jedina preokupacija. U slobodno vrijeme ove zvijezde bave se manje poznatim, ali vrlo zanimljivim hobijima.

Bob Dylan

Jedan od najvećih glazbenika svih vremena osim što svoje slobodno vrijeme provodi stvarajući novu glazbu i pišući pjesme, on se bavi i jednom drugom vrstom umjetnosti. Naime, Dylan izrađuje razne skulpture od željeza, a prije nekoliko godina u Londonu je imao i samostalnu izložbu.

Christina Hendricks

Najpoznatija po ulozi zanosne Joan u seriji 'Momci s Madisona', skriveni talent seksi Christine nikad ne biste pogodili. Lijepa glumica obožava svirati harmoniku. Čak je u jednoj epizodi zasvirala omiljeni instrument, za koju kaže kako ga je oduvijek voljela jer ima vrlo romantičan i bogat zvuk.

Snoop Dogg

Većina ljudi ga zna kao poznatog repera, no manje poznata činjenica je da je Snoop trener američkog nogometa. Reper je glavni trener 'Pomona Steelersa'.

Geena Davis

Glumica i dobitnica Oscara osim što je jedna od najpametnijih osoba u Holivudu, IQ joj je 140 i članica je Mense, obožava i streljaštvo. Toliko je dobra u tome da je 2000. bila polufinalu na Olimpijskim igrama.

Bruce Willis

Poznati glumac karijeru je započeo je kao svirač usne harmonike u R&B bendu 'Loose Goose'. Bruce i dalje svira usnu harmoniku, a ponekad ide i na turneje sa svojim bendom 'The Accelerators'.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • kung fu panda 06.08.2016.

    meni dojadili hobiji bacam se u kriminal

  • Eva B. 06.08.2016.

    Auuu moga bi ovi brus virnit u moju armonipicu hahahahahaha

  • gato_negro 06.08.2016.

    A gdje je Bruce Dickinson? Čovjek, osim što je glazbenik, također je i licencirani pilot, profesor povijesti i odličan mačevalac...

Komentiraj...
Vidi sve komentare