To je to što me zanima!

Tko bi se tome nadao: Gwyneth Paltrow nakon pobjede na sudu dodirnula doktora i šapnula mu

Sanderson je tužio Paltrow jer je, kako tvrdi, skijala 'potpuno izvan kontrole' te ga pritom udarila na skijalištu u Deer Valley Resortu u Park Cityju u Utahu. Tražio je više od 300.000 dolara odštete na suđenju
Vidi originalni članak

Glumica Gwyneth Paltrow (50) i umirovljeni liječnik Terry Sanderson (76), koji ju je tužio da ga je udarila na skijanju 2016., ponovno su se susreli. Dok je Paltrow napuštala sudnicu u Utahu pobjednički i za 1 dolar bogatija, dotaknula je Sandersonovo rame i navodno mu neočekivano šapnula.

- Želim ti svako dobro - poručila je glumica Sandersonu, prema video snimci koju je dobio The Post.

BORBA JE GOTOVA Gwyneth Paltrow pobijedila na sudu pa se smilovala doktoru: 'Od njega želim samo 1 dolar...'

Terry Sanderson tužio je Gwyneth Paltrow jer je, kako tvrdi, skijala 'potpuno izvan kontrole' te ga pritom udarila na skijalištu u Deer Valley Resortu u Park Cityju u Utahu. Ispričao je da su ozljede dovele do traumatske ozljede mozga i tražio je više od 300.000 dolara odštete od Paltrow na građanskom suđenju.

Paltrow je, s druge strane, rekla da nije izazvala nesreću i da ju je Sanderson udario s leđa. Porota je stala na glumičinu stranu. Presudili su da je Sanderson kriv, a Gwyneth su dodijelili jedan dolar simbolične odštete koju je tražila u protutužbi.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 31.03.2023.

    normalna zena 😘🥰

  • debelehladovina7 31.03.2023.

    E ko je tu koga odpozadi!?

  • Pink panterr 31.03.2023.

    Još je prelijepa mmmmm

Komentiraj...
Vidi sve komentare