To je to što me zanima!

Tko će postati sljedeći Bond? Na listi potencijalnih agenata 007 su poznati zavodnici i dvije žene

Daniel Craig se oprašta od uloge Bonda nakon pet nastavaka franšize, a filmoljupci su već počeli nagađati tko bi ga mogao naslijediti. Kladionice, naravno, imaju svoje favorite
Vidi originalni članak

U utorak se u Royal Albert Hallu u Londonu premijerno prikazao najnoviji dio filmske franšize o Jamesu Bondu, 'Za smrt nema vremena'. Ovaj dugoočekivani nastavak bit će posljednji u kojem ćemo u ulozi tajnog agenta 007 gledati glumca Daniela Craiga.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Craiga smo u ulozi Bonda gledali od 2006. u pet nastavaka franšize, a filmoljupci su već počeli nagađati tko bi ga mogao naslijediti. Prema kladionicama je trenutno najveći favorit za ovu ulogu miljenik žena Tom Hardy.

Ovaj engleski glumac i majstor akcijskog žanra, poznat je po ulogama u filmovima 'Mad Max: Fury Road' i 'The Dark Knight Rises', a mnogi se slažu i da odlično izgleda u odijelu

Drugo mjesto na kladionicama drži Rege-Jean Page. Svojim pojavljivanjem u Netflixovoj drami 'Bridgerton' osvojio je srca pripadnica ljepšeg spola diljem svijeta.

Škotski kandidat za ulogu Bonda je glumac Richard Madden, mnogima poznat po ulogama u 'Igrama prijestolja' i 'Birdsongu'.

Zvijezda Marvelovih filmova Lashana Lynch pojavit će se u najnovijem nastavku franšize o Jamesu Bondu, te je pokazala svoju vještinu u akcijskom žanru.

VREMENA SE MIJENJAJU Redatelj novog filma o slavnom agentu: 'James Bond kojeg je glumio Connery bio je silovatelj'

Neki nagađaju kako bi upravo ona mogla biti prvi ženski Bond.

Iako se čini neobičnim da se pjevačka zvijezda iz boy band proglasi najpoznatijim špijunom svih vremena, ali ne treba zanemariti Harryja Stylesa kada su u pitanju njegovi glumački talenti.  Styles bi sa sobom u franšizu Bonda doveo novu generaciju vatrenih mladih obožavatelja.

Glumica Gillian Anderson bila bi bio dostojna kandidatkinja za uvođenje povijesne prekretnice kao što je ženski Bond, smatraju mnogi obožavatelji.

 

Idi na 24sata

Komentari 42

  • cajger 29.09.2021.

    .... rade šerbedžija

  • 29.09.2021.

    stavite jos sam smitha. on se nije izjasnio jel musko ili zensko.

  • Krušo Hagur 29.09.2021.

    Bond nikako ne može biti ženska. Pogotovo ne crna. Nije to rasizam nego zdrav razum.

Komentiraj...
Vidi sve komentare