To je to što me zanima!

Tko je bio bolji? Andrassy kao Shakira ili Petreković kao Tina

'TVOJE LICE ZVUČI POZNATO' Transformacija u Kolumbijku Andrei je donijela pobjedu, ali mnogi smatraju da je Mario, koji se preobrazio u Turner, bio puno bolji
Vidi originalni članak

Pobjednica pete epizode showa 'Tvoje lice zvuči poznato' bila je Andrea Andrassy (28), koja se preobrazila u Shakiru i izvela hit 'Waka Waka'.

- Meni se najviše kod Shakire dopala Andrea. Sad se dogodila jedna eksplozija koja nas je ostavila sve bez daha - komentirao Goran Navojec (44) njen nastup. Iako je prema ocjenama žirija Petreković bio najbolji, kolege su za trud svojim bodovima nagradili Andrassy. Sudeći prema komentarima gledatelja na internetu, Andrea ih se nije posebno dojmila i smatraju da je pobijediti trebao Mario Petreković (42).

Mario je pjevao 'Proud Mary' i odlično 'skinuo' Tinu Turner, a ponovo je zadivio i plesom u štiklama. 

- Njena zarazna energija, toliko plesati i intonativno ostati čist. Taj njen osmijeh, noge imaš bolje nego ona, sjajan si – komentirala je Sandra Bagarić (40).

Idi na 24sata

Komentari 156

  • moki_1 04.11.2014.

    mislim da je cilj ovog showa da svako od natjecatelja jednom pobjedi. Mario već je, a ova Andrea je svaki put loša, pa su joj sad dali pobjedu da je se riješe

  • gvendilin2 04.11.2014.

    Oba dvoje su bili odlični. Svaka čast, baš smo uživali.

  • AntonTrdić 04.11.2014.

    Andrea se vise potrudila i cestitke, zasluzeno

Komentiraj...
Vidi sve komentare