To je to što me zanima!

Tko je Del Boyeva kći za koju nije znao? Glumila je u 'Doctor Who', prepoznala oca po nosu

Abi i njezin sin Charlie proveli su dio blagdanskog razdoblja s Davidom u njegovom domu u Ellesboroughu
Vidi originalni članak

Glumac David Jason (83) poznat po ulozi Del Boya iz serije 'Mućke' otkrio je da ima 52-godišnju kći o kojoj nije znao ništa cijeli život. Uz to, saznao je da ima i 10-godišnjeg unuka.

Abi Harris rođena je 1970, a njezina majka Jennifer Hill, koja je glumila i u 'James Bondu', bila je u kratkoj vezi s glumcem 1969. godine. Poznata je po glasovnim ulogama, a navodno je glas dala 'Trelli', gušteru-čudovištu u seriji 'Doctor Who', prenosi The Sun. Glumica je navodno tek nedavno saznala da joj je Jason otac.

- Naravno da sam ponosna i sretna, ali i shvana tugom zbog godina koje smo izgubili - izjavila je.  

Abi na početku nije znala tko joj je otac, ali su uvijek postojale sumnje da bi to mogao biti upravo David. Slušala je majkine priče o njemu, a znala je i da su bili u vezi kada su zajedno snimali predstavu 'Under Milk Wood' 1970. godine.

Ono što je još više pobudilo sumnju kod nje je to što je shvatila da imaju isti nos. Prije nego što je saznala za Jasona, mislila je da je njezin otac Geoffrey Davion, koji je bio vjenčan s njenom majkom.

TUŽNI TROTTER Rodney: 'Ne mogu više gledati Mućke zbog pokojnih kolega...'

Čini se da je Abi od oca nasljedila i glumački talent, s obzirom da se pojavila u jednoj epizodi kultne serije 'Doctor Who', ali i u novijoj verziji predstave 'Under Milk Wood' iz 2008., iste predstave tijekom koje su se upoznali njeni roditelji.

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare