To je to što me zanima!

Tko je fatalna studentica koju ljubi Pique? Clara ima 23 godine i rado objavljuje 'vruće' fotke

Atraktivna plavuša studira odnose s javnošću i živi u Barceloni. Prema The Sunu, Clara radi za Piqueovu filmsku i TV produkcijsku tvrtku Kosmos, nadzirući posebne događaje
Vidi originalni članak

Španjolski paparazzi prošlog su vikenda 'ulovili' nogometnu zvijezdu  Gerarda Piquea (35) kako strastveno ljubi svoju novu djevojku Claru Chiu Marti (23) na festivalu Summerfest Cerdanya u Kataloniji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Clara je prva djevojka s kojom je Pique viđen u javnosti nakon prekida 12-godišnje veze s pjevačicom Shakirom (45), s kojom ima dva sina.

Atraktivna plavuša studira odnose s javnošću i živi u Barceloni. Prema The Sunu, Clara radi za Piqueovu filmsku i TV produkcijsku tvrtku Kosmos, nadzirući posebne događaje.

Iako je zaključala svoj profil na Instagramu, ubrzo se pojavio niz njezinih fan stranica. Jedan od profila, koji navodi da ga je Clara autorizirala, prati čak 28 tisuća ljudi.

LJUBILI SU SE Gerard Pique s novom curom pojavio se u javnosti! Shakira ljuta: 'Nismo se tako dogovorili'

Na profilu se mogu pronaći broje Clarine golišave fotografije s plaže, na kojima ističe pozadinu u tangicama. Također, studentica rado pozira u donjem rublju, ali i u toplesu.

Shakira navodno nije zadovoljna što se Pique pojavio u javnosti s Clarom, piše Daily Mail. Izvor blizak Shakirinoj obitelji tvrdi su nogometaš i pjevačica imali dogovor kako se neće pojavljivati u javnosti s novim partnerima tijekom prve godine od prekida.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • davidbac 27.08.2022.

    Pari se neka jeftina p0rno glumica.

  • 23.08.2022.

    Nisam dosad čuo za nju..bavi se vrućim fotkama?

  • dantejebo 23.08.2022.

    čuda li

Komentiraj...
Vidi sve komentare