To je to što me zanima!

Tko je Ion Tiriac, poduzetnik koji se spominje u Ivaniševićevom sporazumu? Kum je Lepoj Breni

U sporazumu koji su Goran Ivanišević i Tatjana Dragović potpisali 2012. godine stoji i kako je Ivanišević obavezan posebnim ugovorom prenijeti na Dragović prava koja proizlaze iz Ugovora s Tiriacom
Vidi originalni članak

Goran Ivanišević (51) objavio je prije par dana kako od bivše supruge Tatjane Dragović (45) traži novac koji je zaradio prije i nakon braka. Tu je objavu u srijedu izbrisao.

Tjednik Nacional objavio je dokument za kojeg tvrde da je sporazum koji su Ivanišević i Dragović potpisali 2012. godine, što je navodno i sporni dokument kojeg Ivanišević želi pobiti kako bi naplatio 2,5 milijuna eura za koje tvrdi da mu bivša supruga duguje. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sporazumom su tadašnji supružnici uredili međusobne odnose te imovinsko-pravna pitanja, a među točkama sporazuma nalazi se i jedna koja nalaže da se Ivanišević obvezuje posebnim ugovorom prenijeti na Tatjanu Dragović prava koja proizlaze iz Ugovora zaključenog s menadžerom Ionom Tiriacom (84). 

Vjenačni kum Lepoj Breni 

Radi se o bivšem tenisaču i rumunjskom poduzetniku te jednom od najbogatijih sportaša svih vremena. Tiriac je također vjenčani kum srpske pjevačice Lepe Brene i Bobe Živojinovića

BIVŠI TENISAČ Znate li tko je Brenin vjenčani kum? 'Težak' je oko 10 milijardi kuna, a navodno ima 33 djece

Tenisku karijeru započeo je šezdesetih, a zatim je počeo igrati u parovima, te je tako osvojio i French Open 1970. što mu je bio vrhunac karijere iz koje se povukao devet godina kasnije.

Tiriac je u tenisu zaradio oko 1,4 milijuna kuna, a nakon toga je uložio u posao, te se trenutno procjenjuje da je 'težak' oko 2 milijarde dolara. 

SPORNI DOKUMENT Nacional: Ovo je sporazum između Ivaniševića i Tatjane iz 2012. o novcu i nekretninama

Ima više od 30 nezakonite djece? 

Osnovao je kompaniju Tiriac Group koja se između ostalog, bavi nekretninama, automobilima i financijskim uslugama.

Tiriac posjeduje i zavidnu kolekciju automobila i motocikala koja sadrži preko 400 modela, uključujući automobile kojima su raniji vlasnici bili Al CaponeSammy Davis Jr. i Elton John.

U braku je bio samo jednom i to prije nego što je postao slavan s rukometašicom Erikom Braedt. Ima troje djece, sina Iona Tiriaca Jr. (45) kojeg je dobio s modelom Mikette von Issenberg te sina Karima i kći Ioanu (24) s egipatskom novinarkom Sophie Ayad.

ODGOVORIO NA PROVOKACIJE Legendarni Rumunj: Serena, preteška si, umirovi se! Serenin muž: Ma ti si seksistički klaun!

Prema pisanju rumunjskih medija, navodno je jednom prilikom otkrio da ima još čak 30 nezakonite djece.

POGLEDAJTE KULINARSKI SERIJAL 'LEĐA O LEĐA':

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Mr. Pickles 18.10.2023.

    Good Charlotte- Lifestyles of the rich & famous

  • nomistakes 18.10.2023.

    I sad ti budi pametan ovdje,to dijete koje imaju skupa čita na soc.mreži o mamino-tatinim pravno-novčanim problemima. Najs ha..??

  • langweilig 18.10.2023.

    Sto se desilo da se pise 159 clanaka o njemu? Jel ziv?

Komentiraj...
Vidi sve komentare