To je to što me zanima!

Tko je mladi Faris koji je oženio Taru Thaller? Natjecao se u X Factoru i surađivao s Huljićem

Tara Thaller (23) i bosanskohercegovački glumac i glazbenik Faris Pinjo (23) vjenčali su se u tajnosti, a glumica je fotografije civilnog vjenčanja podijelila s pratiteljima naknadno
Vidi originalni članak

Glumica i pobjednica showa 'Zvijezde pjevaju' inače je prilično samozatajna, no crno-bijele fotografije, na kojima ona i novopečeni suprug poziraju kao gospodin i gospođa Bond, a onda i fotografije sa Zrinjevca, Tara Thaller (23) podijelila je s pratiteljima.

- Vjenčali smo se u krugu obitelji i prijatelja, nastavljamo proslavu i u Bosni i Hercegovini uskoro. Presretni smo i ovo je samo 'cherry on top' naše ljubavi - izjavila je Tara za Story.

Farisa je upoznala na sarajevskoj Akademiji scenskih umjetnosti. Iz prijateljskog odnosa razvila se ljubav, a vezu su potvrdili 2019. godine objavom zajedničke fotografije na Instagramu.

POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE Tara Thaller se udala u tajnosti

Glumac, rodom iz Visokog, ima sklonost i prema glazbi, a simpatije publike osvojio je 2015. godine u showu 'X Factor Adria'. Mentor Tonči Huljić tada ga je svrstao u grupu '9 Control', s kojom je došao do superfinala.

POGLEDAJTE FARISOVU AUDICIJU:

Osim glumom i glazbom, bavi se pisanjem proze i poezije.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Haf932 30.12.2021.

    Ne sijećam se 🤔🤨

  • morskamor 30.12.2021.

    Čarape…

  • vjesalica 30.12.2021.

    Tko su ovi? Nikad čuo......... A jel ima netko iz Hrvatske, ili smo svi mi iz bih enklave?

Komentiraj...
Vidi sve komentare