Show

Komentari 19

Tara Thaller se udala u tajnosti

Tara Thaller se udala u tajnosti

Glumica poznata po ulozi u HBO-ovoj seriji 'Uspjeh' supruga je upoznala na sarajevskoj Akademiji scenskih umjetnosti, a otada su bili nerazdvojni te su ljubav okrunili brakom

Fotografije je prvo objavio bosanskohercegovački glazbenik i glumac, Faris Pinjo, s potpisom 'upravo vjenčani'. Faris, koji gotovo nikada ne objavljuje slike s Tarom pokazao je pratiteljima uređeni prostor za proslavu i sliku ispred zgrade Matičnog ureda Medveščak.

POGLEDAJTE VIDEO O TARI:

Nakon njega glumica je potvrdila sretnu vijest crno bijelim fotografijama uz opis 'Mr. & Mrs. Bond' nastalih kod Umjetničkog paviljona. U opisu je dodala i da je za prigodu odjenula vjenčanicu dizajnerice Dijane Viljevac, a za Tportal je otkrila da su se vjenčali u utorak, 28. prosinca.

Glumica je inače najpoznatija po ulogama u HBO.ovoj seriji 'Uspjeh' i srpsko-hrvatskoj telenoveli 'Pogrešan čovjek', a pamtimo je i kao pobjednicu zadnje sezone showa 'Zvijezde pjevaju'.

Neko vrijeme je nije bilo na društvenim mrežama, zbog boravka u klinici za plućne bolesti Jordanovac, a nakon oporavka vratila se poslovnim obavezama i uživanju u ljubavi s Farisom.

Par se upoznao na sarajevskoj Akademiji scenskih umjetnosti, a u početku su bili samo kolege. Tara, koja inače ne govori puno o svojem privatnom životu, nedavno je podijelila vijest da su proslavili drugu godišnjicu veze.

 

Najčitaniji članci