To je to što me zanima!

Tko je muškarac koji je bio u društvu Angeline Jolie? 'Težak' je 10 milijardi dolara i ekolog je

Angelina Jolie se 2019. razvela od Brad Pitta, a zadnje se vrijeme šuška o novoj ljubavi. Jolie i David viđeni su na zajedničkom ručku u Malibuu
Vidi originalni članak

Jedna od najljepših holivudskih glumica Angelina Jolie (47) snimljena je prije nekoliko dana na ručku s britanskim milijarderom Davidom Mayerom de Rothschildom (44). Već se neko vrijeme šuška da je riječ o novoj Angelininoj ljubavi, no par još nije ništa potvrdio.

IMANJE U LOS ANGELESU Brad Pitt prodaje kuću u kojoj je živio s Angelinom Jolie, sedam godina nakon njihovog razvoda

David Mayer inače je ekolog i pustolov, posebno je posvećen aktivizmu za zaštitu okoliša, no najzanimljivije kod glumičinog mogućeg novog partnera je njegovo porijeklo. Naime, David je nasljednik jedne od najbogatijih obitelji na svijetu, bankarske obitelji Rothschild, a njegovo se bogatstvo procjenjuje na 10 milijardi dolara. 

Ova se misteriozna obitelj smatra jednom od najutjecajnijih ikada, već stoljećima upravljaju bankarskim svijetom, a njihovo se ukupno bogatstvo procjenjuje na preko 500 milijardi dolara. 

Davidov je ljubavni status trenutačno nepoznat, ali se navodno 2020. vjenčao s glumicom Karinom Deyko. Ne zna se je li par i dalje u braku. 

Angelina se 2019. razvela od Brad Pitta (59), a nakon toga se šuškalo o vezi s pjevačem The Weekndom (33). 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • smrekovaca 29.03.2023.

    novac ne jebe

  • jamesbond7777 29.03.2023.

    Zakaj bar jedna ne uzima siromaha da se bar jedan spasi pucke kuhinjee🙄

  • xOOx 29.03.2023.

    a ja mislio parketar mile

Komentiraj...
Vidi sve komentare