To je to što me zanima!

Tko je supruga zbog koje je Smith udario Rocka? Kosu gubi zbog borbe s bolešću alopecijom

Veliki broj slavnih se borio s istom bolesti, a kasnije im je kosa ponovno narasla. Među njima je Jesy Nelson, pjevačica Little Mixa, supermodel Tyra Banks i glumica Viola Davis
Vidi originalni članak

Glumac Will Smith (53) izazvao je incident na ovogodišnjoj dodjeli Oscara nakon što se komičar Chris Rock (57) našalio na račun bolesti Smithove supruge Jade Pinkett Smith (50) koja se bori s alopecijom.

EKSKLUZIVNA SNIMKA: POGLEDAJTE KAKO JE WILL SMITH OŠAMARIO KOMIČARA CHRISA ROCKA KOJI MU JE UVRIJEDIO ŽENU:

Komičar je najavljivao je kategoriju "Najbolji dugometražni dokumentarni film", kad se odlučio ružno našaliti s Willovom suprugom, koja boluje od alopecije i gubitka kose. Usporedio ju je s G.I. Jane, akcijskom junakinjom iz istoimenog filma, koju je svojedobno glumila Demi Moore obrijane glave. Naime, Jada je prije tri godine otkrila da se bori s alopecijom od koje se gubi kosa. Čini se da Jadu cijelo stanje ne zamara previše te ponosno nosi novu 'frizuru'.

- Ne mogu ništa drugo nego smijati se ovome - rekla je u videu Jada, pokazujući mjesto na vrhu tjemena gdje je izgubila kosu. Objasnila je da će zbog mjesta opadanja, sad stanje biti malo teže sakriti.

- Možda ukrasim to mjesto kristalićima ili stavim krunu. Alopecija i ja ćemo se sprijateljiti i točka! - rekla je kroz smijeh. Njezin video na Instagramu pogledalo je 1.5 milijuna ljudi, a pratitelji su joj u komentarima napisali riječi podrške:

- 'Meni se to sviđa, baš ti dobro stoji', 'To je tvoje mjesto za tijaru!', 'Prekrasna si kao i uvijek' - pisali su joj.

NAKON SKANDALA NA OSCARIMA VIDEO Pogledajte kako su Willa Smitha smirivali nakon šamara: 'Kad si na vrhu, tada vrag stiže'

Jada je jedno vrijeme nosila plavu kratku frizuru, a sad kombinira turbane, perike i prirodno izdanje s kojim se ponosi.

Veliki broj slavnih se borio s istom bolesti, a kasnije im je kosa ponovno narasla. Među njima je Jesy Nelson (30), pjevačica Little Mixa, supermodel Tyra Banks (48) i glumica Viola Davis (56). 

KREĆE NAJZABAVNIJI OBITELJSKI KUHARSKI SHOW 'TKO MI BOLJE KUHA'. PRIJAVITE SE OVDJE!

Idi na 24sata

Komentari 11

  • MARKO1977 29.03.2022.

    ista demi moore

  • lily A 28.03.2022.

    Ne mogu vjerovat sta si dozvolio i s kim zivo radi drugih izjava i nacinu zivota

  • Bać Iva 28.03.2022.

    Napad na crnca je čisti rasizam i zlo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare