To je to što me zanima!

Tko je ukrao Nininu Doru? Još nije dobila svoj kristalni kipić...

Dok su joj čestitali na pobjedi, Nina je ostala bez statue Dore, a HRT nema novca za drugu. Ivica Propadalo, kreator statue, pjevačici želi darovati autorski primjerak
Vidi originalni članak

Pola godine nakon Dore Nina Badrić (40) još nema kristalnu statuu koju dobivaju pobjednici.

Nina je kipić, koji joj je još u veljači uručila urednica Zabavnog programa Elizabeth Homsi, odložila kako bi joj ljudi mogli čestitati. Kipić je u gužvi nestao, a Homsi je Nini obećala da će uskoro dobiti novi. Obećanje još nije ispunila jer HRT nema oko 1000 eura, koliko stoji izrada kipića. Kreator statue, kipar i slikar Ivica Propadalo rekao je da će Nini darovati svoj autorski primjerak statue koju čuva kod kuće.

- Učinit ću to jer mi je Nina godinama prijateljica, kad već HRT nema novca. Malo je smiješno da je kipić nestao. Znali su krasti Porine, ali njih bude po 50, pa to nije tako čudno. Ali Dora je samo jedna. To je veliki propust - rekao je Propadalo. Na HRT-u nisu htjeli komentirati kako će riješiti taj problem. Elizabeth Homsi, koja je u međuvremenu smijenjena, sigurna je da će Nina ove jeseni dobiti svoju Doru.

- Bit će novca čim se otvori budžet za Doru 2013. - kaže Homsi.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • dalmatinka2012 24.08.2012.

    ocemo napravit humanitarnu akciju za HRT? Sramota!! Ali bez obzira na sve Nina ga nije niti zasluzila sa svojim "nebom".... tako ko god da ga je uzeo neka je

  • japanokinez 24.08.2012.

    Za jedno 30 godina kada Kviz bude opet vodio Oliver Mlakar u igri detekcije, bit će gosta 3 koji će svako pojedinačno reči: Ja sam ukrao kipić Nine Badrić, a drugi će: ne, ja sam ukrao kipić Nine Badraić, a treći će: ne, ne i ne, ja sam ukrao kipić Nine Badrić. Nakon što natjecatelji ispitaju svakog "kradljivca" po 10 minuta, tek onda ćemo saznati tko je stvarno ukrao kipić Nine Badrić.

  • Capafiori 24.08.2012.

    Tko se sve natjecao? Nina i kipić? Shvativši poantu pobjede, kipić je dao petama vjetra da ga ne upetljavaju u pobjede.

Komentiraj...
Vidi sve komentare