To je to što me zanima!

Tko je zgodniji: Slavni otac Clint Eastwood ili sin Scott?

Nakon što su internet preplavile golišave fotografije sina holivudske legende Clinta Eastwooda, mnogi su se zapitali gdje se 27-godišnji Scott dosad skrivao
Vidi originalni članak

Fotografije sina slavnog glumca preplavile su internet nakon što je bez majice pozirao za listopadsko izdanje časopisa 'Town & Country'. Scott Eastwood (27) dokaz je da jabuka stvarno ne pada daleko od stabla pa je tako sve oduševio karizmom i  izgledom kojim neodoljivo podsjeća na njegovog oca Clinta (83). 

Iako Scott još nije poznat kao otac, krenuo je njegovim stopama pa je tako glumio u filmovima 'Flags Of Our Fathers', 'Invictus', 'Chasing Mavericks', 'The Lion of Judah' te mnogim drugima. 

Kad ne snima filmove, Scott voli surfati, a suvlasnik je i surf bara.

- Želim biti svoj čovjek, a ne da me prepoznaju kao sina slavnog glumca ili neku zvijezdu kratkog sjaja - rekao je Scott koji je prije nego što je počeo glumiti radio kao konobar i građevinar. 

Scott je otkrio da zbog oca nije bio povlašten kad je dobivanje uloga u pitanju te da je sve morao postići sam. Najdraži savjet od tate mu je 'Uvijek reci istinu'. 

Clint je otac sedmero djece koje je dobio s različitim ženama, a Scottova majka je stjuardesa Jaclyn Reeves. S Jaclyn je dobio i kćer Kathryn. 

Idi na 24sata

Komentari 50

  • Črni pes 19.09.2013.

    Fakat mu je sličan i to u nekim pozama jaje jaje :-) Ima dobru telesinu a ne ko ja pivsku škembu :-P

  • Lyoto_Machida 19.09.2013.

    nisam gay... al damn!

  • Bea 19.09.2013.

    Auuu...dobar......

Komentiraj...
Vidi sve komentare