To je to što me zanima!

Tko su novi farmeri koji traže srodnu dušu? Zaposlenik FBI-ja, dizaličar, strojar, partijaner...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Večeras u 21 sat počinje nova sezona 'Ljubav je na selu' u kojoj će 12 novih farmera potražiti srodnu dušu. Farmeri dolaze iz mjesta poput Metkovića, Velikog Trojstva, Ivanovca, Karlovca, Smokovljana, Jastrebarskog...
Vidi originalni članak

'Ljubav je na selu' jedan je od najgledanijih reality showova u Hrvatskoj, a večeras upoznajemo 12 novih farmera kojima je zajedničko to što su konačno spremni pronaći svoju srodnu dušu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Farmeri stižu iz živopisnih mjesta diljem Lijepe Naše, poput Metkovića, Velikog Trojstva, Ivanovca, Karlovca, Smokovljana, Jastrebarskog ili pak Milne na otoku Braču.

RASPLET 'LJUBAVI NA SELU' Željan u finalu poljubio Ivanu iz Sarajeva, Samanta zanijemila

Gledateljima će se tako, između ostalog, predstaviti povratnik iz SAD-a koji je ondje živio gotovo 60 godina i radio za FBI, vozač dizalice, vodoinstalater, inženjer strojarstva i partijaner, 24-godišnjak koji sam brine o svom velikom imanju, ali i farmer koji živi u selu od svega 30-ak stanovnika!

 

Idi na 24sata

Komentari 56

  • mark9_1 02.06.2021.

    Ovaj partijaner Damir je bio na Farmi sa zaručnicom prije par godina. Mala se tada jadala da je škrt i da mora davati pola love za benzin , za klopu , za hranu itd....

  • vedii888 01.06.2021.

    cirkus se nastavlja

  • ajetodoo 01.06.2021.

    Kako to da nijedan farmer ne traži dečka, svi bi cure. Pa dečki su bolji za rmbačenje na farmi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare