To je to što me zanima!

Tko tu koga kopira: Kylie i Kim se utegnule u minice od lateksa

Izvor blizak obitelji je nedavno izjavio kako se Kim ljuti na Kylie jer joj 'krade slavu'. Kylie i Kim su u posljednje vrijeme počele stilski toliko nalikovati da ih je teško raspoznavati
Vidi originalni članak

Starleta Kim Kardashian (37) i njena mlađa polusestra Kylie Jenner (20) se neprestano bore za naklonost svojih obožavatelja. Kim je ponosna što je upravo ona zaslužna za slavu cijele obitelji, ali ju je Kylie nedavno pretekla i postala najmlađa milijarderka na svijetu. Kylie su obogatile njene usne, odnosno njena linija make-up proizvoda. 

Njeno lice je krasilo naslovnicu magazina Forbes u izdanju za kolovoz, kada joj je imetak procijenjen na 900 milijuna dolara (oko 5 milijardi kuna).

'NAJBOLJI TATA' Kim se prisjetila oca: Preminuo je prije 15 godina od karcinoma

- Ono što je polusestra Kim Kardashian West napravila sa stražnjicom, Jenner je učinila s punim usnicama. Poput Kim, iskoristila je svoje atribute kako bi stekla slavu i novac. Dok je njezina polusestra poznata po prvome, Kylie se pokazala uspješnom u drugome - piše o priči djevojke s naslovnice. 

Izvor blizak obitelji je nedavno izjavio kako se Kim ljuti na Kylie jer joj 'krade slavu'.

Sestre nose i identične prozirne cipele napravljene od PVC-a koje je dizajnirao Kanye West u svojoj kolekciji za brend Yeezy. Osim cipela kakvih u posljenje vrijeme nose slavne sestre, predstavio je i potpuno prozirne čizme i sandale.

Kylie i Kim su u posljednje vrijeme počele stilski toliko nalikovati da ih je teško raspoznavati

VIDI OVO! KVIZ: Možete li preživjeti dan s Kardashiankama?

Idi na 24sata

Komentari 33

  • 08.09.2018.

    lidija bačić je zgodnija od njih

  • Agramovac88 08.09.2018.

    Koje smo mi drustvo postali, kaj se dogodilo s ovim svijetom, internet i drustvene mreze kao da su nastale samo zbog ovakvih persona, da im nema toga, zivjele bi na staroj slavi pokojnog im oca. Uzasno doba je doslo, kad se sjetim svoje srednje prije samo 15 god, jbt svijet je izgledao totalno drugacije, nekako normalnije, ovo dns kao da se sve vise blizi onaj reset... Inace ova mala Kylie je potrosila nekoliko M dolara na totalnu promjenu face i tijela, znaci teski kompleksi su danas idoli mladima.. Normalno smo drustvo postali...

  • Detox 08.09.2018.

    A ovim dvjema eskort ženama ne zamjeram ništa.Dok budale plaćaju da ih gledaju i vode ljubav se s njima one to dobro unovče.Dakle dok je budala bit će i ovakvih!

Komentiraj...
Vidi sve komentare