To je to što me zanima!

Tko više sliči Isusu, Jared Leto ili imitator koji stoji uz njega?

Isus i ja, kratko je napisao Leto uz fotografiju na kojoj stoji pokraj čovjeka u bijeloj haljini koji uistinu sliči Isusu. Sličnost obojice s Isusom zaista 'bode u oči'
Vidi originalni članak

Glumca su već uspoređivali s Isusom, a sad je otišao i korak dalje. Jared  Leto (42) pozirao je, naime, s imitatorom najznačajnije ličnosti kršćanstva. 

- Isus i ja - kratko je napisao Leto uz fotografiju na kojoj stoji pokraj čovjeka u bijeloj haljini koji uistinu sliči Isusu. Glumac na fotografiji ima raspuštenu kosu i ležerno je odjeven, na sebi ima trenirku.

Idi na 24sata

Komentari 142

  • dazoh 19.04.2014.

    Ja mislim da mu je Linić najsličniji pogotovo po naglasku.

  • prosvijetljena 19.04.2014.

    Dobro, ne znamo kako je izgledao ali tko god da mu je osmislio ovaj outfit napravio je pravu stvar jer mu frizura nikad nije izašla iz mode i uvijek je cool. A obzirom da je bio drugačiji sumnjam da se puno obazirao na modu koja je tada vladala. Ako je imao hrabrosti propovijedati onda je imao hrabrosti i izgledati drugačije. Po mom skromnom mišljenju iz lika kakvom su nam prezentirali izlazi sve ono što Isus jest:blagost, žilavost,upornost,smirenost,snaga,nježnost,produhovljenost,otkačenost....za svakog ponešto.

  • Stella81 18.04.2014.

    Isus prije (lijevo) i Isus poslije (desno) uskrsnuca...

Komentiraj...
Vidi sve komentare