To je to što me zanima!

'To je radni logor. Kažnjavala je za sitnice i postavljala zamke'

Jedan od njezinih nekadašnjih zaposlenika kaže kako je atmosfera kod Ellen bila nevjerojatno frustrirajuća. Ljudi su se uglavnom zadržavali tek par tjedana ili mjeseci, a DeGeneres ih je maltretirala bez pravog povoda.
Vidi originalni članak

Proslavljena televizijska voditeljica Ellen DeGeneres (62) u posljednje je vrijeme česta meta napada, a sve je započelo nakon što je nekolicina njezinih bivših zaposlenika i suradnika otvoreno progovorila o tome kako jedno od omiljenih američkih TV lica tretira kolege. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Val optužbi s kojima se DeGeneres uskoro suočila postao je prevelik da bi ga i njezin poslodavac WarnerMedia mogao ignorirati. Njezin planetarno popularni show završio je pod internom istragom medijske kuće, a čini se kako su svijet i poslovno carstvo koje je Ellen gradila blizu propasti.

Nakon što se ispostavilo da je zaposlenike tretirala loše i ponižavala te dijelila otkaze šakom i kapom za opravdane izostanke poput bolesti ili odlaska na sprovod, javnost se dominantno okrenula protiv nje, a DeGeneres se tek onda javno obratila i ispričala za cijelu situaciju, pri čemu je nastojala odgovornost prebaciti na rukovodeće zaposlenike, koji su zlorabili položaj moći koji im je dodijelila. 

RAZMIŠLJA O KRAJU EMISIJE? Ellen se ispričala nakon istrage o maltretiranju zaposlenika...

Kako se cijeli ovaj slučaj dodatno raspliće, javnost saznaje i više detalja o odnosu proslavljene voditeljice i njezinih radnika. U posljednjim napisima Daily Mail donosi svjedočanstva s radnog mjesta, a jedan od njezinih nekadašnjih zaposlenika kaže kako je atmosfera kod Ellen jednaka onoj u radnom logoru. Ispričao je kako je DeGeneres neprestano vikala na njih, kažnjavala ih i za svaku najmanju grešku koju su napravili. Primjerice, kad bi hranu poslužili u krivim posudama, ako pjena od mlijeka u kavi nije bila onakva kakvu je ona zamislila tog jutra, kad bi soljenku ostavili na krivom mjestu, a navodno su joj omiljene bile zamke koje je postavljala na setu, poput kutije šibica ispod jastuka ili iza ormarića, a sve kako bi saznala je li netko počistio i taj dio prostorije. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • trenutak istine 15.09.2020.

    sačuvati normalan starinski način života ,e to je zadatak ,ali kako ga ispuniti ...

  • JusticeLeague 15.09.2020.

    nije mi bilo jasno ovo oblačenje kao muškarac. šta onda ne promijeniš spol ? imam i aj jednu sestričnu koja je ženskasta ženskica i u vezi je (nakon puno tipova) s jednom ženskom koja je isto ovako muško-obučena. Totalno kopija ellen i portie.

  • JusticeLeague 15.09.2020.

    Jedna konobarica je ispričala priču prije nekoliko godina. Posluživala je ovu ellen i onu njezinu Portiu. sve je bilo ok. Tu istu večer kad su zvijezde otišle doma, njezin šef restorana je dobio mail od ellen osobno koja se žalila da je ta konobarica imala malo okrhnut lak za nokte na jednoj ruci i zahtjevala je da joj se da otkaz. stravično.

Komentiraj...
Vidi sve komentare