Obavijesti

Show

Komentari 0

Ellen se ispričala nakon istrage o maltretiranju zaposlenika...

Ellen se ispričala nakon istrage o maltretiranju zaposlenika...
1

Zaposlenike je navodno tretirala loše i ponižavala, a pojedini među njima naveli su u pritužbama kako je Ellen dijelila otkaze šakom i kapom. Ona je svoju verziju priče ispričala priopćenjem i rekla kako joj je žao.

VIDEO

Proslavljena televizijska voditeljica Ellen DeGeneres (62) u posljednje je vrijeme na društvenim mrežama česta meta napada, a veliki dio korisnika koji joj zamjeraju neke postupke, tvrde kako su je ranije obožavali. Nakon brojnih istupa njezinih bivših kolega s posla, njezin planetarno popularni show završio je pod internom istragom medijske kuće.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:00

Zaposlenike je navodno tretirala loše i ponižavala, a pojedini među njima naveli su u pritužbama kako je Ellen dijelila otkaze šakom i kapom te za opravdane izostanke poput bolesti ili odlaska na sprovod. WarnerMedia stoga je provela istragu emisije 'The Ellen DeGeneres Show', a oglasila se povodom svega konačno i voditeljica.

- Žao mi je zbog svega. Od prvog dana ova je emisija trebala biti mjesto sreće. Mjesto gdje nitko neće podignuti glas na drugu osobu i svi će biti tretirani jednako, s punim poštovanjem. Neke su se stvari očito ipak promijenile. Razočarana sam što pojedini moji kolege to tako vide i zbog toga se ispričavam. Svatko tko me poznaje zna da nisam takva osoba i da sam priželjkivala da ovaj show bude nešto sasvim drugačije. Jedva čekam da ponovno počnemo sa snimanjima. Neke sam stvari prepuštala drugima, misleći da će napraviti posao kako želim i mislim da treba. Vidim da to ipak nije funkcioniralo i neke ćemo stvari morati promijeniti kako se ovakva situacija više nikad ne bi ponovila - napisala je Ellen u priopćenju. 

Show Ellen DeGeneres je pod internom istragom zbog optužbi za toksično radno okruženje
Show Ellen DeGeneres je pod internom istragom zbog optužbi za toksično radno okruženje

- Takve situacije s Ellen se uvijek događaju tek kada se kamere ugase. Ona se prikazuje potpuno drugačijom osobom. Uvijek je topla, draga i pristupačna, no u stvarnosti je grozna osoba - kazao je jedan zaposlenik, koji je htio ostati anoniman zbog straha od tužbe, dok ostali pišu kako je maltretirala svoje zaposlenike te da je s DeGeneres uvijek bila riječ o nekoj vrsti mobbinga.

No, Daily Mail saznaje da Ellen ozbiljno razmišlja o prekidanju snimanja svoje emisije jer je pritisak koji se vrši na nju sve veći i veći. Izvor iz Telepicturesa tako im je otkrio da je voditeljica poručila direktorima televizijskih kuća da joj je dosta svega i da želi otići iz emisije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu