To je to što me zanima!

Todorić i Bučević žestoko su partijale na Breninom koncertu

Bučević se na društvenim mrežama pohvalila snimkama s koncerta pa se na objavama moglo vidjeti kako se Iva razbacala na Brenine hitove kao što su 'Uđi slobodno' i 'Duge noge'
Vidi originalni članak

Pjevačica Lepa Brena (59) u subotu je zabavljala zagrebačku publiku u prepunoj Areni. Koncertu nije odoljela ni Iva Todorić (43). Gazdina mezimica partijala ja naveliko, a društvo joj je pravila samoprozvana motivacijska govornica, Ana Bučević (41).

Bučević se na društvenim mrežama pohvalila snimkama s koncerta pa se na objavama moglo vidjeti kako se Iva razbacala na Brenine hitove kao što su 'Uđi slobodno' i 'Duge noge'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Todorić je poznata kao ljubiteljica turbo-folka pa je upravo s Bučevićkom znala haračiti beogradskim kafanama, a na svadbi kćeri srpske nogometne legende Dragana Stojkovića Piksija (54) prošle godine se i slikala s Lepom Brenom.

KRSTARILE SU JADRANOM Gotov Vortex, Iva ponovo hvali Bučevićku: 17 tisuća nije puno

Srculence je 2014. partijala na vjenčanju pjevača Željka Joksimovića (47), a nedavno se družila i s cajkom Sekom Aleksić (38).

Inače, Lepu Brenu večeras čeka još jedan koncert u Zagrebu jer je prvi rasprodan u veoma kratkom vremenu pa su organizatori odlučili dodati još jedan nastup. Ovo je bio prvi Brenin koncert u Zagrebu nakon 10 godina.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 67

  • MOC JE U ZNANJU 15.12.2019.

    Bravo žene . Samo veselo . :-)))

  • Alemo🦋 15.12.2019.

    Obje su stale u dvoranu samo su jednoj ipak virile noge.

  • mirela705 15.12.2019.

    Svaka ptica svome jatu leti!

Komentiraj...
Vidi sve komentare