Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
67 komentara

Todorić i Bučević žestoko su partijale na Breninom koncertu

Bučević se na društvenim mrežama pohvalila snimkama s koncerta pa se na objavama moglo vidjeti kako se Iva razbacala na Brenine hitove kao što su 'Uđi slobodno' i 'Duge noge'

Foto: Instagram
67 komentara

Pjevačica Lepa Brena (59) u subotu je zabavljala zagrebačku publiku u prepunoj Areni. Koncertu nije odoljela ni Iva Todorić (43). Gazdina mezimica partijala ja naveliko, a društvo joj je pravila samoprozvana motivacijska govornica, Ana Bučević (41).

Foto: Instagram

Bučević se na društvenim mrežama pohvalila snimkama s koncerta pa se na objavama moglo vidjeti kako se Iva razbacala na Brenine hitove kao što su 'Uđi slobodno' i 'Duge noge'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Todorić je poznata kao ljubiteljica turbo-folka pa je upravo s Bučevićkom znala haračiti beogradskim kafanama, a na svadbi kćeri srpske nogometne legende Dragana Stojkovića Piksija (54) prošle godine se i slikala s Lepom Brenom.

KRSTARILE SU JADRANOM Gotov Vortex, Iva ponovo hvali Bučevićku: 17 tisuća nije puno

Srculence je 2014. partijala na vjenčanju pjevača Željka Joksimovića (47), a nedavno se družila i s cajkom Sekom Aleksić (38).

Foto: Privatni album

Inače, Lepu Brenu večeras čeka još jedan koncert u Zagrebu jer je prvi rasprodan u veoma kratkom vremenu pa su organizatori odlučili dodati još jedan nastup. Ovo je bio prvi Brenin koncert u Zagrebu nakon 10 godina.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naši partneri pišu
Message