To je to što me zanima!

Galapagos: Tolja i bend Lorda Somersbyja oduševili tulumom

Marko Tolja pjevao je u petak navečer s brass bendom Lorda Somersbyja i odličnim nastupom obogatio dobru zabavu na Lordovom partyju na plaži Galapagos
Vidi originalni članak

Nakon Jaruna, Lord Somersby ugostio je u petak navečer na plaži Galapagos na Krku mnoštvo obožavatelja svog omiljenog pića. Ugodno pijuckanje omiljenog osvježavajućeg cidera s puno leda, idealna glazba i opuštajuća atmosfera ljetne večeri na otvorenom pokazala se idealnom kombinacijom za nestvarno iskustvo i vrhunsku ljetnu zabavu do jutra u gostima kod Lorda Somersbyja. Osim idealnog osvježenja, za pravi kraljevski party pobrinuo se gost iznenađenja Marko Tolja koji je u ponoć prisutne oduševio izvedbama odabranih pjesama u posebnom aranžmanu s brass bendom Lorda Somersbyja. Lordovo ljeto dobre zabave i iskustava nastavlja osvajati Jadransku obalu, a sljedeća destinacija je Hvar. U zabavi su uživali  Ines Preindl sa suprugom Krešimirom, članice riječke grupe E.N.I., manekenka Vedrana Linardić te dizajnerica Marijana Hrastar.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • caps_lock 25.08.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • user_56160 30.07.2011.

    Ljudi imam jedno pitanje, neki dan čuh da je tolja gej,nadan se da to nije istina, šta vi kažete???

Komentiraj...
Vidi sve komentare